Zweetlucht ultieme afknapper eerste afspraakje

Singles die op een eerste date naar zweet ruiken kunnen beter meteen rechtsomkeert maken. Bijna 70 procent vindt dit namelijk de ultieme afknapper tijdens een eerste afspraakje. Dat blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl.

Ook singles met een slecht gebit, die enkel over zichzelf praten, continue naar andere mannen of vrouwen kijken en meteen aansturen op seks worden razendsnel gedumpt. De top tien afknappers ziet er als volgt uit:

De top 10 afknappers:

1.       Zweetlucht

2.       Slecht gebit

3.       Geen vragen stellen, alleen over zichzelf praten

4.       Hele tijd naar andere mannen/vrouwen kijken

5.       Aansturen op seks

6.       Slecht gekleed

7.       Teveel alcohol gebruiken

8.       Slechte (tafel)manieren

9.       Praten over ex

10.     Te laat komen

Minder prominente afknappers zijn er ook. Een klein percentage singles houdt het per direct voor gezien als ze daten met iemand die erg verlegen is, alleen maar over het werk praat, ongepaste grappen maakt, het heeft over vorige dates of direct begint over een kinderwens.

Hot spots

Voor 38 procent van de singles is een bar de ideale ontmoetingsplaats voor een eerste kennismaking. 28 procent kiest liever voor een buitenlocatie zoals park, bos, of strand en 26 procent ontmoet elkaar bij voorkeur in een restaurant. Slechts 8 procent spreekt voor een eerste date thuis af. Van alle ondervraagden heeft 71 procent gemiddeld eens per maand een nieuwe date.

Aan deze enquête deden 975 M/V singles mee waarvan 40 procent man 60 procent vrouw. Deelnemen aan onze lopende onderzoeken? Dat kan hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!