date tips

Zorg dat jij en jouw zoenen naar meer smaken

Voor veel zaken in het leven krijg je maar één keer kans. Soms mag je nogmaals een kans wagen zoals na het kiezen van een verkeerde opleiding na je middelbare school.  De keuze van je allereerste vriendje, kun je ook niet bijstellen. Maar gelukkig geldt daar niet voor dat die keuze voor volgende vriendjes beperkt is in aantal.

Eerste indruk kun je maar één keer maken

Wanneer je gaat solliciteren moet je zorgen dat je goed voor de dag komt. Wat de ander tegenover jou goed vindt, wat er van je verwacht wordt, dat is wel een lastige. Daar kun je je wel een beetje in verdiepen. Het soort werkt bepaalt  een bepaalde manier van gedrag, van haardracht en van kleding.

Er zijn tegenwoordig bedrijven, zoals Dress for Succes, die je kunnen adviseren in je kledingkeuze, zodat die valkuil al gedicht is. Weet je trouwens dat dit vaak bedrijven zijn, die er van bewust zijn dat je als werkzoekende geen hoog inkomen hebt. Zij helpen jou met minimale kosten aan een passende outfit.

Voordat je op sollicitatie gesprek mag komen ben je natuurlijk al gespot op foto’s.  Mogelijk heb je een foto moeten meesturen of anders zijn ze je wel gaan zoeken op internet. Wanneer je dus in een bepaalde branche aan het werk wil is het van belang, dat er geen kwalijke foto’s van jou te vinden zijn op social media.

Profiel bij online daten

Net als bij een sollicitatie, speelt uiterlijk ook bij online daten een belangrijke rol. Niet dat we er allemaal op een bepaalde manier moeten uitzien, dat is onzin. Gelukkig heeft iedereen een andere voorkeur in wat hij of zij mooi vindt bij zichzelf en bij anderen. Een goede foto is wel een beste manier om je te presenteren. Stel dat je ingeschreven staat bij een datingsite, dan heb je daar een idee bij. Er is namelijk zoveel keuze in soorten datingsites. Zorg dan dat jouw foto past op die site maar vooral dat je jezelf er op laat zien zoals jij graag gezien wordt.  Naast de woorden die vertellen over jou, is toch de foto die de eerste indruk bezorgt.  Draag zorg dat je over die eerste indruk geen spijt hebt. Je kunt deze indruk echt maar één keer maken.

Zorg dat je om te zoenen bent

Niet alleen bij het wisselen van het jaar moet je goed voorbereid zijn om te zoenen, maar bij een eerste kus met een date heeft dit hoge prioriteit. Ook dit is een indruk die je maar één keer kunt achterlaten.  Wanneer je denkt dat die eerste kus eraan zit te komen, kun je daar rekening mee houden, door te weten wat je eet. Toch iets te veel knoflook gegeten, kauw dan op een stengel peterselie of munt.  Drink zuiver water, en vooral veel, dat werkt zuiverend voor je lichaam en voor de bacteriën in je mond. Ook drinken van zuivel heeft door neutraliserende werking goed effect.  Poets en flos met grote regelmaat je tanden en je tong, kan nooit kwaad.

Wil je iets bij de hand hebben voor het geval dat dit zoenmoment je overvalt? Vermijd pepermuntsnoepjes, door het vele suiker groeien de bacteriën juist harder door.  Een flesje mondspray in je tas stoppen is wel een goede oplossing.  Zoenen maar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!