daten alleenstaande vader

Zoontje Fajah Lourens wil niet dat mama gaat samenwonen

Als het aan Fajah Lourens ligt, gaat ze binnenkort samenwonen met haar nieuwe liefde Melvin. Er is echter nog één obstakel. “Mijn zoon Shai ziet het niet zo zitten dat Melvin hier komt wonen.” Dat vertelt de dj aan Story.

“Hij kan het erg goed vinden met hem, maar hij vindt het prima zoals het nu gaat. Hij is een beetje jaloers, want ik ben zijn mama en hij wil graag al mijn aandacht”, vervolgt ze. Lourens en Melvin hebben nu ruim anderhalf jaar een relatie.

Dochter Irem (14) heeft er een stuk minder moeite mee. Volgens Lourens vindt haar zoontje het vooral lastig dat haar nieuwe liefde twee kindjes heeft uit een vorige relatie. “Laatst heb ik hem proberen uit te leggen dat er geen reden is om jaloers te zijn, en dat hij met Irem altijd op de eerste plaats staat bij mij”, zegt Lourens.

De actrice benadrukt dat Shai (6) niet mag lijden onder haar geluk, maar ze vindt het wel jammer. “Jarenlang heb ik op dit grote geluk gewacht, en dan kom je plotseling in deze situatie terecht. Ik begrijp Shais weerstand, voor hem is het ook wennen”, zegt de oud-soapie. “Ook Melvin probeert op zijn beurt zo goed en lief mogelijk met iedereen en de situatie om te gaan. Het zal allemaal wel goed komen.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!