bikini zwemslip

Zonnestralen verhitten ook je libido

Maakt de lentezon jou ook altijd een beetje dartel? Dan ben je zeker niet alleen. Uit een rondvraag bij meer dan 2.000 mensen blijkt dat de zonnigste maanden van het jaar ook de temperaturen tussen de lakens aanzienlijk doen stijgen.

Overtuigend op kop

Augustus staat met 18 procent van de stemmen overtuigend op kop als maand waarin koppels het meeste vrijen. Februari kreeg – een beetje verrassend misschien – amper 2 procent, ondanks de heisa rond valentijn.

Dé ‘vrijmaanden’ van het jaar:

1. Augustus
2. Juli
3. Juni
4. Mei
5. December
6. September

Hormonen

Eerder onderzoek toonde al aan dat mannen in juni tot 33 procent meer testosteron aanmaken in vergelijking met januari. Nog meer zon voorspelt dan ook alleen maar meer hormonen, meer zin in seks én meer orgasmes.

Makkelijker flirten

De resultaten van de recente poll worden bovendien nog verder ondersteund door een Franse studie, waaruit bleek dat we veel makkelijker én beter flirten als de zon schijnt.

Schaarsere outfit

Warmer weer brengt ook schaarsere outfits boven, wat de aantrekkingskracht aanzienlijk doet stijgen. Dat ook september en december de top 6 halen, is op zich geen grote verrassing.

Hunkeren

We weten allemaal dat de nazomer soms mooier is dan juli en augustus samen, terwijl de kille wintermaand mensen doet hunkeren naar een aangename vorm van opwarming.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.