Zongebruind onaantrekkelijker voor mannen

Uren in de zon bakken verhoogt niet de kansen op het vinden van een partner. Het eten van veel fruit en groenten levert wél een huidskleur op die mannen sexy vinden, ontdekten Britse wetenschappers.

Een studie aan de Universiteit van Bristol laat zien dat de bleke Engelse huid van bijvoorbeeld model Rosie Huntington veel meer in de smaak valt dan de diepgebruinde huid van beroemdheden zoals Katie Price.

Vooral een ‘leren’ huid, een diepgebruinde huid die taai en gerimpeld lijkt door de zon, is volgens de wetenschappers een grote afknapper.

Fruit

De onderzoekers stellen dat een normale dosis zonlicht, zonder extra te zonnebaden, in combinatie met het eten van veel fruit en groenten de sleutel zijn tot een gezonde, mooie huidskleur. Vooral vruchten met de kleurstof caroteen zijn goed voor de huid. Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?