vragen en antwoorden vliegen

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Brittannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.

Vooroordelen geen schijn van kans

In het Londense British Science Museum zijn ze helemaal wild van een gloednieuwe vorm van speeddaten. Om vooroordelen op basis van je uiterlijk geen schijn van kans te geven, ontmoeten singles elkaar kort en krachtig met een papieren zak op het hoofd.

Bedacht dateconcept

Kun jij een date versieren enkel en alleen met je persoonlijkheid? Die vraag staat centraal in het dateconcept dat bedacht werd door de mensen van Loveflutter. Hun motto: zeg neen tegen oppervlakkigheid (#SayNoToShallow).

Positieve reacties

De testronde kon alvast rekenen op heel wat positieve reacties. “Het was echt plezierig en niet zo materialistisch als normale speeddating. Je leerde meteen iemands persoonlijkheid kennen, voor zover dat kan op enkele minuten, natuurlijk”, klinkt het.

Vrolijk gekrabbel toegestaan

Om de conversatie in gang te zetten, mochten de deelnemers hun papieren zak voorzien van vrolijk commentaar (waaronder: stiekem wil ik een handmodel zijn en ik heb drie nieren) of artistiek gekrabbel.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen