flirtsignalen vrouwen

Zondagse single uitjes

Heb je de zaterdagavond lekker op de bank gezeten ondanks je goede voornemens dit weekend er eens op uit te gaan? Geen nood, we hebben de leukste uitjes op zondag voor je verzameld!

Tip 1. Ben je tussen de 30 en 45 jaar en woon je in de regio Utrecht? Dan is dit je kans om in december nog een heleboel nieuwe mensen te leren kennen! Je kunt  hier op zondagmiddag lekker gaan speedaten!

Tip 2. Singles vanaf een jaar of veertig die in de regio Amstelveen wonen zitten, of liever gezegd, staan goed zondag. Er is zoals iedere tweede zondag de maand weer een swingende tropical party!

Tip 3. Woon je in de buurt van Hilvarenbeek en heb je zin om op zondag eens even je benen te strekken in gezelschap van een leuke groep nieuwe mensen? Ga dan lekker mee wandelen op een prachtig landgoed!

Tip 4. Het is op de valreep, maar… misschien kun je nog mee! Heerlijk genieten van de kerstsfeer in Düsseldorf en natuurlijk een beetje shoppen. Lekker met de bus dus reuze makkelijk.

Tip 5. Vind je het kort dag, heb je al andere plannen gemaakt voor morgen maar lijkt het je wel leuk om een dezer dagen nog iets leuks te ondernemen of misschien zelfs een kerstreis te maken? Check dan de agenda want er is ontzettend veel leuks te doen in december!

Tip 6. Is zondag voor jou juist een relax dag? Hou je van koken en wil je wel eens wat nieuws uit proberen? Kijk dan eens naar alle singlesrecepten die we voor je hebben verzameld. Het water loopt je vast in de mond. 

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.