zondag activiteiten singles

Zondag: activiteiten en uitjes voor singles

Deze week lazen we dat het aantal discotheken in Nederland drastisch terugloopt. Dansen en sjansen, daar is kennelijk steeds minder behoefte aan. Gelukkig zijn er nog tal van andere leuke activiteiten, inclusief swingende singlefeesten, dus niet getreurd. Onze agenda staat er bol van!

De vrijdag en zaterdag zijn alweer voorbij, maar ook op zondag zijn er leuke activiteiten voor singles te vinden. Wil je op de valreep morgen er lekker even tussenuit en een gezellige dag doorbrengen met nieuwe mensen? Dan kun je je nog aanmelden voor deze 5 activiteiten op 28 september:

5 activiteiten op zondag voor singles

1. Samen met een instructeur/coach gaan we de Noordzee op voor een volle dag zeezeilen. Op deze hands-on trip kun je zowel met als zonder zeilkennis in teamverband het zeilen op zee ervaren. Actief deelnemen in deze training geeft je nieuwe inzichten op het gebied van zeilen, navigeren en ontspannen op ruim water.

2. Zondag 28 September  en elke laatste zondag van de maand heerlijk Salsa dansen in een sfeervolle locatie van all-dance Amstelveen. Deze Salsa party’s met Merenque en Bachatta zijn bestemd voor singles, niet-singles en partylovers vanaf 35 jaar.

3. Wandeling! Deze wandelroute start bij NS-Station Eindhoven. Langs de Dommel lopen we de stad uit. We wandelen afwisselend over rustige asfaltweggetjes, onverharde bospaden en graspaden langs de Kleine Dommel. De route eindigt bij het NS-Station Geldrop. Treinkaartje met korting terug naar Eindhoven kost €1,30.

4. Zin in een gezellige zondag middag en nieuwe mensen ontmoeten? Wandel vandaag met gezellige groep singles mee over de Vughtse Heide en rondom plas IJzeren Man! Door bossen, langs lunetten, water.

5. Op zondagavond 28 september 2014 is er een singles avond in Nijmegen. Het is voor singles vanaf 35 jaar.We gaan gezellig onbeperkt tapas eten en met elkaar kennismaken. De avond begint om 19.30 uur. Je kunt je inschrijven via de website middels onderstaande link. Als je nog geen lid bent bij Ami-Go! kun je een gratis account aanmaken. 

Meer leuke uitjes en activiteiten voor singles vind je op de singles agenda.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.