ontmoet singles

Zomerstop speeddaten voor singles uit de Noordkop

Woon je in de Noordkop van Nederland en wil je dolgraag andere leuke singles ontmoeten bij jou in de regio? Grijp dan je laatste kans op 15 mei want dan wordt er de laatste speeddate avond voor de zomer georganiseerd.

Veel singles ontmoeten

Speeddaten is een leuke manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Afhankelijk van het  aantal inschrijvers in de diverse leeftijdscategorieën heeft een ieder minstens
twee tot tien gesprekken per avond. Iedereen krijgt steeds vijf minuten de tijd om zich voor te stellen aan een tafelgenoot in de vooraf aangevraagde leeftijdscategorie.

Tweede ronde

Daarna worden de rollen omgedraaid en na weer vijf minuten wordt er van tafel gewisseld. Als beide gesprekspartners ‘ja’ hebben ingevuld op hun matchkaart, kunnen ze elkaar in een tweede ronde verder leren kennen en eventueel contactgegevens uitwisselen. Na  afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar.

Inschrijven

Deze avond wordt gehouden in Sport- en zalencentrum de Draaikolk, Dollardlaan 202 te Den Helder en start om 19.30 uur. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk en alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.speeddatedenhelder.nl. Deelname kost 8,00 euro per persoon. De inschrijving sluit op woensdag 13 mei om ca 18.00 uur. Meer informatie over het  speeddate avonden in Den Helder is te vinden op de website.

Tips speedaten

Tips om van je speeddate een succes te maken vind je hier! Woon je niet in de Noordkop maar wil jij ook eens testen of een speeddate avond iets voor jou is? Op de agenda van Singlessite.nl vind je diverse speeddates op allerlei locaties door heel Nederland en voor verschillende leeftijdscategorieën.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag