ontmoet singles

Zomerstop speeddaten voor singles uit de Noordkop

Woon je in de Noordkop van Nederland en wil je dolgraag andere leuke singles ontmoeten bij jou in de regio? Grijp dan je laatste kans op 15 mei want dan wordt er de laatste speeddate avond voor de zomer georganiseerd.

Veel singles ontmoeten

Speeddaten is een leuke manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Afhankelijk van het  aantal inschrijvers in de diverse leeftijdscategorieën heeft een ieder minstens
twee tot tien gesprekken per avond. Iedereen krijgt steeds vijf minuten de tijd om zich voor te stellen aan een tafelgenoot in de vooraf aangevraagde leeftijdscategorie.

Tweede ronde

Daarna worden de rollen omgedraaid en na weer vijf minuten wordt er van tafel gewisseld. Als beide gesprekspartners ‘ja’ hebben ingevuld op hun matchkaart, kunnen ze elkaar in een tweede ronde verder leren kennen en eventueel contactgegevens uitwisselen. Na  afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar.

Inschrijven

Deze avond wordt gehouden in Sport- en zalencentrum de Draaikolk, Dollardlaan 202 te Den Helder en start om 19.30 uur. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk en alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.speeddatedenhelder.nl. Deelname kost 8,00 euro per persoon. De inschrijving sluit op woensdag 13 mei om ca 18.00 uur. Meer informatie over het  speeddate avonden in Den Helder is te vinden op de website.

Tips speedaten

Tips om van je speeddate een succes te maken vind je hier! Woon je niet in de Noordkop maar wil jij ook eens testen of een speeddate avond iets voor jou is? Op de agenda van Singlessite.nl vind je diverse speeddates op allerlei locaties door heel Nederland en voor verschillende leeftijdscategorieën.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.