Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
beachparty vakantie
5 juli 2016

Zomerse uitjes voor singles

De dagen zijn lekker lang in de zomer en daarmee ideaal om er samen met andere singles een heerlijk weekend van te maken! Nog een lege agenda? Wij reiken je wat gezellige uitjes aan met een zomers tintje!

Zeilweekend!

Samen zeilen en plezier maken met mensen van jouw leeftijd op een absolute top klipper! We zeilen zo’n 4 tot 6 uur per dag. Alle opvarenden worden geacht te helpen zoals bij het hijsen van de zeilen. Het bollen van de zeilen in de wind is een magisch moment. En zien we zeehonden liggen op het Wad? De groep, de wind en de zeestroming bepalen de vaarroute. Gaan we richting Terschelling, of toch naar Vlieland? 

Speeddaten

Een avondje speedaten is niet alleen een tikkie spannend maar vooral hartstikke leuk! Voor twintigers, dertigers, veertigers en singles van 50+ staan er dit weekend weer verschillende speeddate avonden op de agenda. Nog tips nodig om van je speeddate een doorslaand succes te maken? Kijk dan even hier.

Lekker aan de BBQ

Samen de zomer gaan vieren met een gezellige barbecue in mijn tuin met goeie muziek uit de hippietijd en jaren ’80! Denk aan Lou Reed, The Doors, Deep Purple etc. Andere of iets modernere muziek kan! Bij regen staat er een partytent om toch te kunnen barbecueën. Bij kou gaan we naar binnen. Het feestje is sowiezo binnen en buiten; zo groot woon ik nou ook weer niet. 😉

Kano varen

In deze mooie kanotocht gaat Varen en Dwalen door het prachtige natuurgebied de Weerribben en zal ongeveer 14 km lang zijn. Bomen, water, vogels en eindeloze rietvelden: de natuur in de Weerribben ziet er ongerept uit. Maar schijn bedriegt, want elke meter grond is hier door de mens gemaakt. Door het winnen van turf veranderde het landschap in een zompig moerasgebied.

Singleparty!

Heb je zin in een gezellige avond met gelijkgestemden? Kom naar dit swingende feest speciaal voor singles op leuke locatie. Lekker swingen op ’70s’, 80’s Till Now! Ook kletsen en wie weet een leuke date ontmoeten.   Tip: kom je voor het eerst (net als veel mensen), kom op tijd en doe mee aan het kennismaken. De kennismakingstafel is niet alleen voor nieuwkomers maar voor iedereen.

Op de agenda ontdek je niet alleen nog meer leuke events om er een top weekend van te maken. Ook reislustige singles die toe zijn aan een welverdiende break of vakantie kunnen er terecht!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zomerse couscoussalade voor singles

Op zoek naar meer variatie in je eenpersoonskeuken? Dan is dit...

Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open...

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

Verleiden met de ogen

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...