vragen speeddate

Zomerse uitjes voor singles

De maand juli is in volle gang! De zon schijnt uitnodigend en jij staat te popelen om er op uit te gaan! Alleen.. heb je nog geen flauw idee waarheen. Laten wij nou een paar gezellige weekend tips voor je hebben!

1) Speeddaten voor singles in Arnhem – 14 juli

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer?

2) Zomerweekend Drenthe – 14-16 juli

Een fantastisch leuk zomerweekend in het groene hart van Drenthe voor singles en alleengaanden van 14 t/m 16 juli, midden in de natuur! Wij komen met Singles Enzo al enkele jaren bij het zeer gastvrije Hotel Café Restaurant Het Witte Veen te Witteveen en hopen in dit hotel nog vele jaren te komen. Ook veel van onze gasten komen hier graag terug om nieuwe vrienden te maken.

3) Single ALL – IN WADDENGEVOEL

30 NMLK ers in de leeftijd 25- 39 jaar. Gelijke man/vrouw verdeling (maximale scheefheid van 40% – 60%) Onze eigen kok vaart mee! All-in Zeilweekend Wadden [25-39] op 14 juli.

4) Dansen voor Alleenstaanden – 15 juli Dalfsen

SDVA organiseert elke zaterdag ‘Dansen voor Alleenstaanden in Café-Restaurant-Expo “MADRID”. De dansbeleving voor 40+! ‘Dansen voor Alleenstaanden’ staat garant voor een heerlijke avond uit en is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen! Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gedanst, gekletst en nieuwe contacten op gedaan, want…… alleen zijn is niet nodig!

5) Singleparty Grollo0

15 juli je laatste kans om nog even lekker uit je dak te gaan op de laatste singleparty van dit seizoen. In augustus dus geen party’s, iedereen heeft zo zijn eigen plannen en wij dus ook, wij gaan ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen singleparty’s in Grolloo en Meppel!

Meer uitjes, events & reizen ontdek je op de singles agenda! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.