Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vragen speeddate
11 juli 2017

Zomerse uitjes voor singles

De maand juli is in volle gang! De zon schijnt uitnodigend en jij staat te popelen om er op uit te gaan! Alleen.. heb je nog geen flauw idee waarheen. Laten wij nou een paar gezellige weekend tips voor je hebben!

1) Speeddaten voor singles in Arnhem – 14 juli

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer?

2) Zomerweekend Drenthe – 14-16 juli

Een fantastisch leuk zomerweekend in het groene hart van Drenthe voor singles en alleengaanden van 14 t/m 16 juli, midden in de natuur! Wij komen met Singles Enzo al enkele jaren bij het zeer gastvrije Hotel Café Restaurant Het Witte Veen te Witteveen en hopen in dit hotel nog vele jaren te komen. Ook veel van onze gasten komen hier graag terug om nieuwe vrienden te maken.

3) Single ALL – IN WADDENGEVOEL

30 NMLK ers in de leeftijd 25- 39 jaar. Gelijke man/vrouw verdeling (maximale scheefheid van 40% – 60%) Onze eigen kok vaart mee! All-in Zeilweekend Wadden [25-39] op 14 juli.

4) Dansen voor Alleenstaanden – 15 juli Dalfsen

SDVA organiseert elke zaterdag ‘Dansen voor Alleenstaanden in Café-Restaurant-Expo “MADRID”. De dansbeleving voor 40+! ‘Dansen voor Alleenstaanden’ staat garant voor een heerlijke avond uit en is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen! Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gedanst, gekletst en nieuwe contacten op gedaan, want…… alleen zijn is niet nodig!

5) Singleparty Grollo0

15 juli je laatste kans om nog even lekker uit je dak te gaan op de laatste singleparty van dit seizoen. In augustus dus geen party’s, iedereen heeft zo zijn eigen plannen en wij dus ook, wij gaan ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen singleparty’s in Grolloo en Meppel!

Meer uitjes, events & reizen ontdek je op de singles agenda! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Goed nieuws voor singles: speeddaten weer mogelijk vanaf juni

Er gloort hoop aan de horizon voor singles die er naar...

Disco feestje bij je thuis

Vanuit de Bleeker studio gaat Disco-Train DJ's live met de beste...

Tips voor online speeddaten

Alles is anders in deze corona tijden, ook daten en speeddaten....

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Veilig daten in tijden van corona: speeddaten van achter de computer!

Een lief vinden in tijden van corona, het kan nog altijd....

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie