vakantie liefst met partner

Zomerhitte doet vrouwen meer flirten

De zomerwarmte doet vrouwen meer flirten. Dat geflirt leidt tot meer en betere seks. Gemiddeld geven vrouwen hun seksleven in de zomer een acht, tegen een zeven in de winter. Dat blijkt uit onderzoek van tijdschrift Grazia in hun Beach Special over het zomerflirtgedrag onder 500 vrouwen.

Zomerhitte

Door de zomerhitte raakt ruim 70 procent van de ondervraagde vrouwen zelfs zo van de kook door al dat mannelijk vlees dat het fysiek onmogelijk is om niet te kijken als een knappe man hen passeert op straat. Ook vrouwen in een vaste relatie kijken, 52 procent zelfs als hun partner naast hun loopt.

Buitenseks

Al dat geflirt leidt ook tot betere seks. Gemiddeld geven vrouwen hun seksleven in de zomer een acht, tegen een zeven in de winter. En hoe krachtiger de zon, hoe spannender de seks. Zo geeft 61 procent toe ooit weleens de natuur ingetrokken te zijn voor een zomerse vrijpartij. Met seks op het strand en in de duinen met stip op 1 (21 procent), gevolgd door seks bij een plas of meer.

Zwembroek en strak t-shirt

Vrouwen staren zich weliswaar suf in de zomer naar al dat half ontklede mannelijk vlees, maar juist het kledingstuk dat hij nog wel draagt, maakt of die blik wel of niet blijft hangen. Zo staren vrouwen vooral weg bij de man met sandalen met sok. Zo’n 84 procent vindt dat echt het minst verleidelijke zomerkledingstuk bij mannen. Ook de speedo is bepaald geen warmmakertje, volgens een op de drie vrouwen. Met een normale zwembroek en strak t-shirt maken de mannen nog het meeste kans op vrouwelijke aandacht.

Vreemdgaan in de zomer

17 procent van de vrouwen staat open voor een zomerslippertje. En dan het liefst met Jan Kooijman, gevolgd door acteur Benja Bruijning en Dennis Storm. Vreemdgaan in de zomer is sowieso een issue, aldus psycholoog Jeannette Bolck. “Vrouwen zijn door alle verleidingen ook bezorgder dat ook hun partner dan vreemdgaat.”

Bron:  Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.