seks info jongeren website

Zomer verleidelijk seizoen voor vreemdgangers

De zomer nodigt meer uit tot seks met vreemden en laat de hormonen welig tieren. Zo ook voor mensen die online willen vreemdgaan zo blijkt. Want maar liefst 70 procent van hen heeft sinds het begin van de zomer de online ‘activiteiten’ opgevoerd.

Dat komt naar voren uit een onderzoek onder 3.000 mensen, uitgevoerd door de online datingsite VicotiaMilan, die zich richt op gebonden mensen die vreemd willen gaan.

Piek inschrijvingen

De site heeft sinds het begin van de zomer te maken met een piek van nieuwe inschrijvingen. Met 21 procent meer mannen en 17 procent meer vrouwen die zich aanmelden voor ‘een leuke tijd zonder verplichtingen’.

Toegenomen activiteit

Daarnaast zijn volgens de website de activiteiten van bestaande leden ook behoorlijk toegenomen. 70 procent van de mensen die een profiel hebben op het platform, heeft sinds het begin van de zomer de online activiteiten opgevoerd.

Verveling…

“De meeste getrouwde koppels vervelen zich met elkaar, en als de zomervakantie zich voor hen uitstrekt, hebben vreemdgangers meer dan normaal de behoefte aan contact met hun minnaars”, aldus oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal. “We zien een grote toename in online chats en nieuwe registraties hebben deze zomer een recordaantal bereikt. Mensen zijn op zoek naar wat zomerromantiek, maar niet in hun eigen huis.”

Smoezen minnaar ontmoeten

De online datingsite onderzocht ook hoe mannen en vrouwen tijd maakten tijdens de zomer om hun minnaar te ontmoeten. Bij een derde (32 procent) van de ondervraagden zegt dit te doen door de kinderen naar een zomerkamp of andere zomeractiviteit te sturen.

Ruim een kwart (28 procent) brengt de kinderen naar de grootouders, 24 procent van de mannen en vrouwen gebruikt het smoesje te druk te zijn op werk en 16 procent wacht tot de partner druk is met zijn of haar zomeractiviteiten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam