10 weetjes zoenen

Zoenen is gezond

Een dikke pakkerd, een intense zoen of een vluchtig kusje. Er wordt wat af gezoend. En dat moeten vooral blijven doen. Zoenen geeft je niet alleen een fijn gevoel, maar het is ook heel gezond! 

Goed voor je bloeddruk

Jouw hart gaat sneller kloppen als je jouw geliefde kust. Door een passionele kus gaat het bloed door je lichaam namelijk sneller stromen. Dit zorgt voor een gezonde hartslag en een lage bloeddruk!

Verzacht de pijn

Gebruik jij de hoofdpijnsmoes wel eens om onder een vrijpartij uit te komen? Dan is het te hopen dat je man dit bericht niet leest. Kussen is namelijk de perfecte remedie tegen hoofdpijn of buikkramp. Misschien toch maar een poging wagen!

Beschermt je gebit

Wanneer je een zwak immuunsysteem hebt, zou je jouw partner eens wat vaker moeten zoenen. Speeksel bevat namelijk honderden bacterien die je weerstand verhogen. Daarnaast beschermt een zoensessie jouw gebit. Er wordt namelijk meer speeksel geproduceerd tijdens een intense zoen. Dit speeksel zorgt ervoor dat tandplak verdwijnt. Dus meer zoenen, voor minder tandartsbezoekjes.

Het ontspant

Na een zware werkdag is een lange douche niet wat je nodig hebt, maar een dikke smakkerd van manlief. Tijdens het zoenen komen namelijk de stofjes serotonine, dopamine en oxytocine vrij, waardoor je in een mum van tijd barst van de energie! Wanneer het niet werkt, dan ben je misschien de verkeerde prins op het witte paard aan het zoenen. Weet je dat ook meteen.

Intensief sporten

Een passionele kus is een goede aanvuling op jouw bezoek aan de sportschool. Jammer dat net niet genoeg is om de sportschool overbodig te maken.  Met een innige zoensessie verbrand je toch tussen de acht en zestien calorieën.

Het geeft zelfvertrouwen

Een liefdevolle kus van manlief voordat je naar je werk vertrekt, zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen toeneemt. Een studie wijst zelfs uit dat mensen die thuis gelukkig vertrekken, productiever zijn op het werk en meer geld verdienen. Misschien moet je jouw liefje toch maar een extra kus geven voordat hij vertrekt.

Natuurlijke facelift

Je hebt het vast wel eens gemerkt, dat je tijdens het zoenen veel spieren gebruikt. Je traint je tong, nek en kaaklijn. Als je het maar vaak genoeg doet, dan blijft jouw gelaat mooi strak!

Ultieme test

Een nieuwe vent aan de haak geslagen? Je kunt iemand nog zo lief en aardig vinden, maar je weet natuurlijk nooit of de klik in de slaapkamer ook aanwezig is. Door een goede kus kun je dit een klein beetje testen. Was de eerste zoen een drama? Geef jouw nieuwe vlam dan nog een tweede kans. Wellicht was hij een beetje zenuwachtig. Nog steeds niks? Trek dan je eigen conclusie.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.