Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
sterrenbeeld horoscoop
4 juli 2019

Zo ziet je liefdesleven er de komende tijd uit volgens jouw sterrenbeeld

Bereid je voor op veel veranderingen in je liefdesleven, want nu Venus in Tweelingen staat kan het zomaar zijn dat je leven een beetje op z’n kop staat. Check snel je sterrenbeeld om te zien wat het voor jou betekent.

Vraag je jezelf af wanneer de prins(es) op het witte paard eindelijk eens langs galoppeert? Of wanneer je juist eens rust in de liefde vindt? Wij schreven het voor je op.

Hoe je liefdesleven er de komende twee weken uitziet

Venus staat nog tot en met 3 juli in Tweelingen en het staat bekend om plezier maken in de liefde. Bekijk bij jouw sterrenbeeld wat jou te wachten staat.

Ram: 21 maart t/m 19 april

Je bent klaar met mensen die niet het beste met je voor hebben. De komende weken merk je dat je behoefte hebt aan intellectuele personen om je heen. Advies: ga erop uit en date er op los. Je lover kan geen genoeg van je krijgen.

Stier: 20 april t/m 20 mei

Je voelt je super romantisch. Romantische diners, lange zoensessies en fijne massages is precies waar je zin in hebt. Ben je exclusief aan het daten met één persoon? Dan is dit wellicht het juiste moment om ‘het’ gesprek te voeren en je relatie naar een hoger niveau te tillen.

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Verwacht de komende tijd heel veel interesse. De zon schijnt en aan aandacht heb jij zeker geen gebrek. Je ontmoet iemand waar je geen genoeg meer van kunt krijgen, dus stel je open voor de liefde.

Kreeft: 21 juni t/m 22 juli

Kreeft, je kunt het niet langer tegenhouden. Stiekem heb je al heel lang interesse in één persoon. Dit is de tijd om stappen te zetten. De diepe connectie tussen jullie zet je wereld op z’n kop.

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

De Leeuw in een relatie gaat een romantische maand tegemoet. Je liefdesleven en sociale leven worden één, waardoor er al een dubbeldate op de planning staat. Dit geeft jullie relatie een enorme boost en geloof ons, je gaat nog meer van je partner houden.

Maagd: 23 augustus t/m 22 september

Ben je vrijgezel? Dan is het tijd om je liefdesleven weer op te pakken, Maagd. Stel jezelf open en vraag die ene leuke persoon mee uit. De bezette Maagd wordt juist steeds gekker op haar lover. Jullie zijn het powerkoppel waar je altijd al van droomde.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Dit sterrenbeeld verveelt zich in de liefde. Er zijn veel kansen voor je liefdesleven, maar daarvoor moet je wel eerst naar buiten gaan. Wees sociaal, stel jezelf open en laat je verrassen.

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

Het enige waar je aan kunt denken is een klik in bed. Dit is niet de juiste tijd voor avontuurtjes die maar één nacht duren, dus je mag best nee zeggen. Je hebt behoefte aan een relatie waarin je het gevoel krijgt dat je echt de enige vrouw bent voor deze persoon.

Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Het sterrenbeeld Boogschutter wil nu echt eens een exclusieve relatie. Je hebt geen tijd meer voor spelletjes en gedoe. Ben je in een relatie? Maak dan je behoeftes kenbaar. Vrijgezel? Dan ontmoet je een speciaal persoon die je hart verovert.

Steenbok: 22 december t/m 19 januari

De kleinste dingen vind je al super romantisch. Al is het maar als je lover de afwas voor je doet: je bent dan zo oprecht blij dat je steeds meer leert om dit soort gebaren te waarderen. Je liefdesleven krijgt hierdoor nog meer dimensie.

Waterman: 20 januari t/m 18 februari

Weet je waar jij zin in hebt? Uitgaan, flirten en toenadering zoeken bij die ene knappe man/vrouw. Neem je liefdesleven niet te serieus, want daar heb je op dit moment nog geen behoefte aan en dat is prima. Voor de Waterman in een relatie: verrijk jullie liefde met creatieve dates.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Het is nog lang geen najaar, maar toch heb jij al behoefte om lekker te settelen. Je wil niets liever dan samen op de bank knuffelen in plaats van weekend in, weekend uit clubs bezoeken. Je hoeft echt niet fancy uiteten te gaan om een romantische date te hebben, dus houd het lekker binnenshuis als je daar zin in hebt.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nog altijd single? Misschien komt het omdat je te vroeg geboren bent!

Het is nogal een bijzonder gegeven maar het feit of je...

Is hij de ware liefde? Vijf vragen om jezelf te stellen

Jullie daten een poosje en het is super! Hier vijf vragen...

Dit is een mega afknapper in bed volgens je horoscoop

De sterren vertellen wat jouw grootste afknapper is tijdens de vrijpartij...

Je ideale date volgens je sterrenbeeld

Daten is behalve leuk ook tijdrovend en op z'n tijd zenuwslopend....

Dit vertelt je libido over jouw persoonlijkheid

Wat een hoog libido of laag libido zegt over je persoonlijkheid...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie