uitmaken relatie

Zo weet je wanneer het tijd is voor een break-up

Hoe leuk je het ook hebt gehad samen met je lief, het kan zijn dat er een tijd komt dat de vlinders verdwijnen. Het zal even duren voordat jullie echt een besluit nemen of jullie wel of niet bij elkaar blijven, maar als je deze dingen herkent is het beter om daar niet te lang mee te wachten:

  1. JE KIJKT NAAR ANDEREN

Waar je eerst alleen maar oog had voor je partner, kijk je nu ook naar andere mannen. Als je zelfs flirt met andere mannen en langdurig oogcontact hebt (zelfs met wildvreemden) weet je eigenlijk wel hoe laat het is.

  1. DE ZIN IS WEG

Je hebt geen zin meer in seks, of nou ja… je hebt wel zin in seks maar niet met hem. Oei.

  1. MISGUNNEN

Jullie gunnen elkaar niks meer. Jullie waren altijd super blij voor elkaar, maar de laatste tijd heb je het idee dat hij jou dingen misgunt of jij hem.

  1. HET KLOPT NIET MEER

Het plaatje was altijd compleet, maar de laatste tijd heb je twijfels over dat plaatje. Is hij wel de ware of zou je jezelf ook wel met iemand anders zien in de toekomst? Als het plaatje niet meer klopt weet je dat er iets niet goed zit.

  1. AANTREKKINGSKRACHT IS WEG

Je voelt je niet meer tot hem aangetrokken, in tegenstelling tot andere mannen die opeens veel knapper lijken te zijn dan ooit te voren.

  1. IRRITATIES

Je irriteert je aan dingen waar je je eerder nooit aan hebt geïrriteerd. Zelfs zijn adem kan al te veel voor je zijn. Als je het gevoel hebt dat ook jij op je tenen moet lopen omdat hij zich aan jou ergert, vraag je dan oprecht bij jezelf af of het nog wel werkt tussen jullie twee.

  1. VRIENDEN IPV LOVERS

Als het voelt alsof jullie beste vriendin zijn is het echt beter om te stoppen met jullie relatie. Je wilt niet als huisgenoten met elkaar leven want dan zou je puur bij elkaar blijven uit gewenning.

  1. RUZIE

Als jullie om de kleinste dingen ruzie hebben weet je dat er iets niet goed is. Juist als je al lang een relatie hebt zouden jullie dit allang moeten zijn ontgroeid.

Blijf vooral niet te lang hangen in dezelfde situatie en vraag jezelf af waar je op dit moment gelukkig(er) van zou worden. Diep in je hart weet je dan echt wel wat het beste is.

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.