verliefd

Zo weet je of die ander ook verliefd is op jou

Wanneer je na lange tijd weer voor het eerst vlinders in je buik voelt dan voel je je ‘on top of the world’ zoals ze dat zo mooi zeggen. Maar verliefd zijn is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, het kan je ook een hoop frustraties en onzekerheid opleveren. Maar… met deze signalen weet je of de verliefdheid wederzijds is.

Aandacht

Stuur je constant berichten met elkaar? Krijg je veel aandacht en luistert hij of zij als je iets vertelt? Dan mag je er zeker van zijn dat deze persoon meer dan gewoon gek is op jou.

Flirten

Zoals het gezegde gaat: plagen is liefde vragen. Er schuilt hier heel veel waarheid in. Door liefdevolle mopjes uit te wisselen krijg je niet alleen een sterkere band, er kan ook een hint in verscholen zitten.

Bezorgdheid

Als hij of zij bezorgd is wanneer je ziek bent en elke gelegenheid aangrijpt om je uit een benarde situatie te halen, weet je dat deze persoon erg veel om je geeft. Een belangrijk signaal bij verliefdheid.

Fysiek contact

Een kus op de wang, een knuffel of een plotselinge aanraking toont aan dat jouw crush zeker geïnteresseerd is jou. Verliefde mensen doen dit vaak onbewust, toch is het belangrijk om dit te onthouden.

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam