Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zonnen
6 januari 2019

Zo voorkom je de beruchte januari dip

De drukke decembermaand is (eindelijk) voorbij en dat betekent even geen diners en feestjes meer. Het is dus niet verwonderlijk dat veel mensen deze maand last krijgen van die beruchte januari-dip. Niet iedereen kan even goed wennen aan de dagelijkse sleur zonder het gezelschap van vrienden en familie. Wij hebben enkele tips verzameld om die vervelende dip te voorkomen.

  1. Kom uit je stoel

Of je het nu heel graag doet, of er een hekel aan hebt, sporten is goed voor je humeur. Na een work-out maak je endocannabinoïden aan, die zorgen voor een blij en tevreden gevoel. Hiervoor hoef je niet per se een heftige trainingssessie te ondergaan. Een lesje yoga of een wandeling in het bos kan meer dan genoeg zijn om je weer goed te voelen.

  1. Investeer in een daglichtwekker

In die sombere en donkere januarimaand kan een beetje extra (nep) daglicht geen kwaad. En wat is er beter dan wakker te worden met de illusie van natuurlijk licht, in plaats van dat irritante gepiep van die wekker? Precies, zo ongeveer alles. Aanschaffen dus, zo’n wake-up light. Het voordeel is dat het licht er tevens voor zorgt dat je lichaam meer serotonine aanmaakt. Dit is het hormoon dat ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt.

  1. Plan je volgende vakantie

Vakantieplannen doen je dromen over de zomer en je hebt meteen iets om naar uit te kijken. Door die zonvakantie vroeg te boeken pik je misschien wel een vroegboekkorting mee. En de gedachte aan het feit dat jij over een paar maanden ergens op een strand ligt met een cocktail in je hand, helpt je wellicht deze koude maanden door te komen.

  1. Maak tijd voor jezelf

Het is koud en donker buiten en dus tijd om het binnen gezellig te maken. Kruip op de bank onder een dekentje en lees eindelijk dat ene boek dat al heel lang op je nachtkastje ligt. Kijk een goede film, een leuke tv-serie of ga in bad. Door wat extra me-time in te plannen kom je die drukke decembermaand makkelijk te boven en ga je vol goede moed het nieuwe jaar in.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Op vakantie in een groot vakantiehuis

Ben je van plan om op vakantie te gaan met een...

Helft Nederlanders geen idee van eigen risico bij autoschade

De zomervakantie staat voor de deur, maar dit jaar geen lange...

Voordelige uitjes met de kids tijdens de zomervakantie

We hebben 5 eenvoudige, soms gratis en voordelige uitjes voor de...

7 tips voor het boeken van een zomervakantie in coronatijden

Waar moet je tijdens het boeken van je vakantie op letten?...

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie