dumpen

Zo vind je sneller via internet een partner

Goed nieuws voor wie actief is op een datingsite. Het Magazine Wired heeft ontdekt welke woorden potentiële partners het meest aanspreken.

Aantrekkelijke woorden

Een team redactiemedewerkers heeft de datagegevens van de populaire datingsites Okcupid en Match.com geanalyseerd. Daaruit konden ze afleiden welke woorden je vrijgezellenprofiel aantrekkelijker maken. Deze woorden hebben ze gebundeld in een overzichtelijke tabel in de vorm van een hart. De vijf woorden waarmee je als man scoort zijn: surfen, surf, yoga, skiën, de zee. Vrouwen vallen in de smaak als ze Londen, New York City, yoga, surfen en atletisch op hun profiel hebben staan.

Voor meer woorden zie de tabel.

De juiste foto

Het team onderzocht ook de vierhonderd populairste profielen en ontdekte enkele criteria voor een goede profielfoto. Mannen doen er goed aan om voor een buitenfoto te kiezen waar ze volledig op staan. De reden? Het toont aan dat het kiekje genomen is door een vriend en bewijst dat hij sociaal en actief is. Selfies zijn uit den boze. Dames krijgen dan weer meer berichtjes als ze binnen poseren. De belichting zit meestal goed én de vrouw in kwestie gunt de toekomstige partner een blik in haar huis, wat mannen heel sexy vinden. Selfies van vrouwen kunnen dan weer wel door de beugel.

Extra tips:

1. Een groepskiekje instellen als profielfoto is niet het beste idee. Singles kunnen op die manier denken dat je altijd in het gezelschap zal zijn van vrienden en weinig tijd zal kunnen vrijmaken voor de liefde.

2. Praten over jezelf is niet egoïstisch: potentiële partners willen immers vooral weten wat je interesses zijn en of zij bij je levensstijl passen.

Let op!

Deze analyse is gebasseerd op Belgische singles. Voor Nederlandse singles zijn niet vanzelfsprekend dezelfde woorden te gebruiken voor het aantrekkelijker maken van je profiel.

Bron: Nieuwsblad

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.