vind je valentijn

Zo vind je een lief voor Valentijn

Stiekem een oogje op iemand of wil je dit jaar echt graag een nieuwe liefde zodat je hem of haar op Valentijnsdag eens lekker in de watten kunt leggen? Tips om cupido’s kansen te vergroten!

In de eerste maanden van het jaar wordt er wat af ge-date. Datingsites kennen topdrukte want het voornaamste goede voornemen om dit jaar eens echt werk te maken van de liefde! Met Valentijnsdag in aantocht is dat niet zo vreemd. Want ook al doen we vaak minachtend over het feest van de liefde, stiekem zouden we maar wat graag verwend willen worden door een nieuwe liefde op deze dag. Wil je op Valentijnsdag vlinders in je buik voelen? Drie tips om je kansen te vergroten.

Niet 1 maar 20 singles

Wil je jouw kansen in de liefde vergroten? Dan kun je beter ineens 20 nieuwe singles ontmoeten dan 1 per afspraakje Hoe je dat doet? Gewoon, door de stoute schoenen aan te trekken en eens een avondje te gaan speeddaten. In plaats van een online zoektocht op datingsites, heen en weer chatten, mailen en afspreken, schuif je gewoon met een stuk of 20, 30 leuke singles aan tafel. In plaats van stuk voor stuk, spreek je op één avond meteen een heleboel nieuwe singles. En dat maakt de kans dat er zomaar iemand tussen zit waarmee het lekker klikt gewoon een stuk groter! Tips voor een geslaagde speeddate avond vind je hier.

Smakelijke daten

Wil je speeddaten combineren met een lekker hapje eten en heb je geen zin in 20 nieuwe gezichten maar vind je een stuk of 6 tot 8 wel voldoende? Dan is culinair daten een interessant alternatief. Je hebt niet te maken met de stress en ‘druk’ die rust op een 1 op 1 date, maar je leert in een ongedwongen sfeer wel een aantal nieuwe singles kennen. Ideaal voor iedereen die niet zo dol is op dat online daten maar wel openstaat voor nieuwe mensen, ontmoetingen en de liefde zeker een kans wil geven! Mogelijkheden voor culinair daten vind je hier. Ook op de agenda vind je leuke ontmoetingsmogelijkheden!

3. Ga er op uit!

Kun je het woord daten niet meer horen maar wil je wel heel erg graag nieuwe mensen ontmoeten? Je bent de enige niet. Vele singles willen graag nieuwe mensen ‘in person’ ontmoeten omdat ze dan meteen een goede eerste indruk krijgen van iemand.  Oogopslag, stem, lichaamstaal, dat zegt veel meer over iemand dan een platgeslagen digitaal datingprofiel. Activeer je uitgaansleven. Bezoek single events, feestjes en borrels, praat met veel verschillende mensen en ontwikkel een gevoel voor jouw type. Hoe meer leuke singles je ontmoet, hoe groter de kans dat jij helemaal in love bent met Valentijn. De allerleukste uitjes om nieuwe singles te leren kennen ontdek je in onze Valentijn Special!

Tip: vraag de nieuwsbrief aan en ontvang nu het gratis e-book van 1e date naar echte relatie! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam