Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
de juiste date vinden
14 december 2014

Zo vind je als single de juiste date

Als iemand zegt ‘ik ben aan het daten’ dan is het onmogelijk om te raden waar en met welk doel hij of zij single aan het daten is. Want laten we eerlijk zijn, het aanbod en diversiteit van datingsites is enorm! Ook het doel van het daten kan nogal eens verschillen. Lees je mee?

Daten kunnen we grofweg onderverdelen in 3 categorieën:

De juiste date voor: seks

Veel singles (en ook niet singles) zijn via internet op zoek naar een date voor seks. Liefde of een relatie? Ben je gek! Snelle seks, iedere keer weer een nieuwe verovering, dat is het primaire doel. Voor deze seksdates zijn talrijke sites te vinden, maar tegenwoordig doet Tinder ook goede zaken als het gaat om seks dates. Ben je op zoek naar een serieuze, liefdevolle relatie, dan is de kans klein dat je die hier tegen het virtuele lijf loopt. Ook datingsites zoals SecondLove doen het goed. Je vindt er wel singles maar die zijn niet uit op een relatie maar op zoek naar seks met een man of vrouw die gebonden is en zijn seksleven wil opleuken.

De juiste date voor: liefde

De liefde met hoofdletter L. Daar zijn vrijwel alle singles uiteindelijk naar op zoek. Om dat te bereiken schrijven ze zich in op een van de talrijke datingsites en beproeven hun geluk door middel van flirten, chatten en mailen tot het moment van een eerste date daar is. Wordt het niks? Geen nood, er staan nog duizenden andere potentiele kandidaten online te wachten op een kansje. Wanneer je op zoek bent naar de liefde, geduldig bent, alle tijd van de wereld hebt, ook goed tegen afwijzingen kunt en niet binnen een jaar in het huwelijksbootje wilt stappen dan ben je op een grote datingsite aan het juiste adres.

De juiste date voor: relatie

Een stabiele langdurige relatie? Die krijg je niet zomaar. Dat kost tijd en veel veldonderzoek want er zijn zoveel mogelijke kandidaten dat het maar lastig kiezen is. Valt het online daten een beetje tegen? Zijn de reacties niet wat je ervan had gehoopt of reageert er sowieso vrijwel nooit iemand op jouw profiel maar ben je wel meer dan klaar voor een vaste relatie? Dan is het tijd om het anders aan te pakken. Je kunt daarvoor terecht bij de wat serieuzere datingsites zoals Parship of eDarling maar ga je echt voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, schrijf je dan in bij een erkend relatiebureau. Deze nemen jou het zoekwerk uit handen en komen verrassend genoeg met matches die je op het lijf geschreven zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Datingsite e-Matching komt met videochat voor first dates

Face-to-face afspreken zit er voorlopig nog niet in, daarom heeft datingsite...

5 signalen om een nepprofiel op een datingapp te herkennen

Op dating-apps zit niet achter elk profiel een echt persoon. Sommigen...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl