angst voor onbekende

Zo schrik je onbewust een partner af

Er zijn vele manieren waarop je in je profieltekst onbewust een partner kunt afschrikken. Op de vraag hoe je dat kunt voorkomen geeft singlecoach Denise Janmaat graag antwoordt. “ Heel eerlijk gezegd, adviseer ik de singles die ik coach altijd om dat juist niet te voorkómen, maar het juist op te zoeken! Ik licht je graag toe waarom.”

Singles coaching

Als je lijkt op de singles die bij mij starten met coaching, dan heb je nog het gevoel dat je profiel zoveel mogelijk singles moet aanspreken. Vooral vanuit de gedachte dat je dan veel contactverzoeken zult krijgen en ruim keuze zult hebben om je partner te vinden. Het tegendeel is waar. Als je deze aanpak kiest, ben je wellicht al een tijdje aan het daten en ben je nog steeds de ware niet tegengekomen. Je hebt al de nodige teleurstellingen achter de rug en hebt het gevoel dat er iets mis is aan jou of je aanpak. Misschien denk je wel dat je niemand zult vinden.

Gouden tip

De gouden tip uit mijn Succes-Strategie is dat je juist expliciet profileert. Dat je heel duidelijk beschrijft wie je bent, welke kwaliteiten en talenten je hebt, welke passies jou drijven en wie je wilt vinden. En dat laatste dan beschreven in zoveel mogelijk geuren en kleuren. Júist omdat je graag die speld in de hooiberg wilt vinden, waarmee jij gelukkig wordt.

Mindset

Als je nu  nog een profiel hebt, dat meer is van hetzelfde, dat jou niet ten voeten uit beschrijft, dan kun je het vinden van een partner op korte termijn beter uit je hoofd zetten. Daarvoor is echt meer nodig. En dat begint met de juiste mindset. Als jij ervan overtuigd bent, dat je zo leuk, boeiend of bijvoorbeeld gezellig bent, dan zul je dat ook uitstralen. En daardoor nodig je onbewust anderen uit om met je in contact te komen. Dat hoeft niet altijd direct voor een relatie te zijn; het kan ook leiden tot een vriendschap. Zodra je in staat bent je te verbinden met anderen, kun je ook toegroeien naar het moment dat je je verbindt met een partner. Die moet dat dan wel kunnen ontdekken en daarvoor is het nodig dat jij jezelf laat zien. Zowel in je profiel als in een ontmoeting.

Partner vinden

Wil je meer weten over die mindset, zodat je ook net als de singles die ik coach binnen drie maanden (en regelmatig zelfs veel sneller!) je partner vindt, vraag dan mijn gratis E-Book aan: ‘De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten…. en hoe je ze kunt voorkomen’. Dan kun je vandaag nog de eerste stap zetten die je verder brengt en eindelijk zicht biedt op die partner.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam