dieet tips festival

Zo raak je nooit meer vrienden kwijt op een festival

Een van de meest bekende situaties op een festival is bij uitstek dat je je vrienden kwijtraakt. Die situatie resulteert in een zee van appjes als “waar sta je?”. Vervolgens kom je er achter dat vriendin A geen verbinding heeft (wie wel op een festivalterrein?) en vriendin B te dronken is om überhaupt nog hele zinnen te produceren. Deze situatie is vanaf nu verleden tijd.

Ik sta hier

Drie enthousiaste festivalgangers herkenden bovenstaand probleem maar al te goed en bedachten een briljante oplossing. Via de website Ikstahier.nu zijn plattegrondjes van stages op festivals te downloaden.

Plattegronden voor WhatsApp

Op die plattegronden kun je in WhatsApp een kruisje of een emoji plaatsen op de plaats waar jij staat bij de stafe. Die afbeelding stuur je vervolgens door naar je vrienden, waarna zij in een oogopslag zien jij staat. Voilá, geen eindeloze zoektochten meer.

Festivalgangers zijn enthousiast

Op festivals als Best Kept Secret en Pinkpop, die afgelopen weken plaatsvonden, werden de plattegronden al volop rondgestuurd. De bedenkers van de website hopen dit seizoen zoveel mogelijk verschillende festivalgangers te helpen. Zo staan onder andere de plattegronden van Down the Rabbit Hole, WiSH Outdoor, Zwarte Cross en Lowlandsnog op het programma.

Kom maar door met die verzoekjes
Heb jij een anders festival op de planning waarvan de plattegrond nog niet op Ikstahier staat? Dan kun je de oprichters een verzoekje sturen via Instagram of Facebook.

 

Bron: Glamour

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.