alleen en gelukkig

Zo overleef je de regen tijdens je date

Dacht je in de nazomer nog te kunnen rekenen op prachtig zonnige en droog weer? Zal je net zien dat uitgerekend jij te maken krijgt met een fikse regenbui (of erger) op jullie date. Hoe kom je die date nou zonder problemen door? Met deze tips!

1: Laat je plannen ongewijzigd! Trek samen de buitenlucht in voor die gezellige wandeling in het park, of hol samen naar het dichtstbijzijnde plekje om samen te schuilen. Een druppel meer of minder is niet automatisch een afbreuk van je datebeleving. Deel samen je grootste paraplu. Het is ontzettend galant en bovendien romantisch. Dicht tegen elkaar aan lopen om maar niet nat te worden kan heel goed zijn voor de sfeer. Een prima ijsbreker en een leuke anekdote voor de rest van de dag.

2: Heb je de neiging om jezelf op te sluiten bij regen? Stap uit je comfort-zone, bijvoorbeeld door samen uit te gaan waaien op het strand! Veel mensen vinden een strandwandeling tijdens een storm een hele beleving. Zorg echter wel voor een backup plan: mocht je de bui niet kunnen trotseren, dan kan je altijd nog terecht in die gezellige bar aan de boulevard.

3: Blijf lekker binnen! De keuze om thuis te blijven omdat het regent kan je date ook speciaal maken. Ga samen uitgebreid koken. Kaarsje erbij, drankje erbij, goed gezelschap: romantisch én lekker! Uitgegeten? Kijk een leuke film, speel een potje dammen of deel je mooiste foto’s.

4: Er zijn genoeg activiteiten die je buitenshuis nog kunt doen terwijl het regent. Bezoek bijvoorbeeld samen je favoriete lunchroom of museum, of geniet van een leuke bioscoopfilm onder het genot van de grootste bak popcorn. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan schuilen in een café, waar je weer lekker kunt opwarmen onder het genot van een drankje en een goed gesprek.

Regen is maar regen!

Kortom: laat je niet te veel belemmeren door het weer! Jullie kunnen er samen nog steeds een leuke date van maken door de regen aan te grijpen om iets anders dan anders te gaan doen. Heb je zelf nog leuke ideeën om regenachtig weer om te toveren naar een onvergetelijke date? Deel jij je paraplu bij slecht weer?

Bron: Relatieplanet

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam