Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
tango dansen
29 november 2012

Zo overleef je de feestdagen als vrijgezel

Met melige kerstfilms en gezellige kerstmarkten is de eindejaarsperiode voor veel koppels het meest romantische moment van het jaar. Maar hoe komen vrijgezellen deze tijd door?

Speciaal voor hen volgen enkele praktische tips op een rij.

Houd je liefdesleven geheim voor je familie
Als je ouders, grootouders, tantes en nonkels niets weten over je liefdesleven, dan kunnen ze je aan de feesttafel ook niet overladen met vragen als ‘Wanneer breng jij iemand mee naar huis?’ of stellingen à la ‘We willen een kleinkind.’

Koop jezelf een cadeau
Wie weet beter wat je echt wil dan jijzelf? Niemand toch? Koop daarom zelf je ideale kerstpakje en laat het heel mooi inpakken in de winkel. Op dat moment zal je des te meer beseffen dat jezelf graag zien ook heel veel waard is.

Omring je met openhartige en warme mensen
Zorg dat je bij vrienden terecht kan die het onderling goed kunnen vinden, zo voel je je geapprecieerd. Blijf weg van mensen met een negatieve ingesteldheid, want in hun gezelschap word je vast extra verdrietig omdat je geen partner hebt.

Versier je huis
Het heeft wel degelijk zin om als vrijgezel een kerstboom en andere versieringen in huis te halen. Zo kan je sombere humeur plaats maken voor een positieve kerst-ingesteldheid en een scherper relativeringsvermogen.

Help de minderbedeelden
Je zal gelukkig worden omdat je anderen helpt. Bovendien ontmoet je vast andere, interessante vrijwilligers. Misschien kennen zij wel iemand die in de buurt komt van je droomman.

Schakel je gsm uit als je tipsy bent
Als je dronken bent, durf je veel meer dan in nuchtere toestand. Je bent dus ook niet te verlegen om een onnozel sms’je te versturen naar je ex, seksvriend of collega waar je al lang een boontje voor hebt… Zet je gsm uit om gênante situaties te voorkomen.

Ga met oudejaar naar een vrijgezellenfeestje
Er worden veel meer vrijgezellenfeestjes georganiseerd dan je denkt tijdens de feestdagen. Schuim het internet grondig af naar single evenementen in je buurt en aarzel niet om een ticket te kopen.

Of organiseer zelf een vrijgezellenfeestje
Je kan ook gewoon een mailtje sturen naar al je single vrienden en vriendinnen. Wedden dat ze het zien zitten om er samen een spetterend feest van te maken. Extra tip: bekijk griezelfilms voor een onvergetelijke avond.

Boek een lastminute weekendje weg
Maken alle koppels en knusse etentjes je kotsmisselijk, dan kan je nog altijd een weekendje weg boeken. Wij raden je aan om niet naar de kerststeden bij uitstek te reizen zoals Berlijn, München, Wenen of Londen.

De leukste tips, uitjes en reizen voor singles met de Feestdagen ontdek je hier!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Hoe het zit met huidhonger

Wat niet meer in woorden kan worden gezegd en verstaan, wordt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Vrijgezellenfeest organiseren? Tips!

Het hoort erbij: als iemand gaat trouwen, dan hoor jij als...

Nog altijd single? Misschien komt het omdat je te vroeg geboren bent!

Het is nogal een bijzonder gegeven maar het feit of je...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie