singles oud & nieuw

Zo overleef je als single de jaarwisseling: 5 tips

Toegegeven, eerste uitdaging is om de kerstdagen goed door te komen maar dan stevenen we toch echt af op oud & nieuw. Als single. Om ervoor te zorgen dat je ook die avond zonder een dip doorkomt hebben we de volgende 5 tips!

Tip 1. Gemengd gezelschap

Maak van oudejaarsavond een gezellige avond door als single het juiste gezelschap te selecteren. Bloed-irritant als je de enige bent die niemand ‘gelukkig nieuwjaar’ kunt zoenen omdat de bevriende koppels allemaal druk bezig zijn met elkaar. Door je te begeven in een gemengd gezelschap van single en stellen voorkom je dit ongemakkelijke momentje.

Tip 2. Alleen: verwen jezelf

Heb je geen zin om weg te gaan en krijg je ook niemand over de vloer met oudejaarsavond? Geen nood. Hoogste tijd om jezelf eens even lekker te pamperen. Haal luxe lekkere hapjes in huis, een (veel te dure, maar o zo lekkere) fles wijn en installeer je lekker in je huispak op de bank. Op TV is er vast een feel good movie of programma en ander kijk je naar de oudejaarsconference, ook altijd goed voor een schaterlach.  En anders… lang leve Netflix! Hef het glas op jezelf en toast op een mooi, nieuw jaar vol nieuwe kansen!

Tip 3. Singlee only

Ook geen behoefte aan een avondje solo omdat je toch al geregeld alleen zit en heb je alleen maar vrienden die ‘samen’ zijn, kies dan voor een oudejaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om een gezellig oud & nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Op de agenda tref je vast nog wat leuke lastminute events aan voor een spetterende jaarwisseling.

Tip 4. Sla je vleugels uit

Nou ja, niet letterlijk dan, maar stap in een vliegtuig of pak de auto en ga op reis met een leuke groep singles naar een heerlijke bestemming. Ver weg of dicht bij, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je het anders dan anders doet dit jaar. Je niet sip achter je champagne zit en denkt ‘alweer een jaar voorbij…’ of ‘nog steeds niet de ware gevonden’. Door met een leuke groep mensen op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en beleef je weer eens wat anders. Nieuwe ronde nieuwe kansen in het nieuwe jaar? Daar kun je net zo goed meteen mee beginnen. Voor lastminute reizen kijk je bij Single2Travel.

Tip 5. Slapen

Is bovenstaande allemaal niet aan jou besteedt en kan dat hele oudjaar je gestolen worden? Wil je er zo min mogelijk me worden geconfronteerd? Dan zit er eigenlijk nog maar één ding op: slapen. Neem een paar stevige borrels, doe je oordoppen in tegen het vuurwerk kabaal en duik om 23.00 je bed in. Voor je het weet is die jaarwisseling voorbij, het nieuwe jaar van start gegaan en heb jij geslapen als een roosje.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!