Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles oud & nieuw
17 december 2018

Zo overleef je als single de jaarwisseling: 5 tips

Toegegeven, eerste uitdaging is om de kerstdagen goed door te komen maar dan stevenen we toch echt af op oud & nieuw. Als single. Om ervoor te zorgen dat je ook die avond zonder een dip doorkomt hebben we de volgende 5 tips!

Tip 1. Gemengd gezelschap

Maak van oudejaarsavond een gezellige avond door als single het juiste gezelschap te selecteren. Bloed-irritant als je de enige bent die niemand ‘gelukkig nieuwjaar’ kunt zoenen omdat de bevriende koppels allemaal druk bezig zijn met elkaar. Door je te begeven in een gemengd gezelschap van single en stellen voorkom je dit ongemakkelijke momentje.

Tip 2. Alleen: verwen jezelf

Heb je geen zin om weg te gaan en krijg je ook niemand over de vloer met oudejaarsavond? Geen nood. Hoogste tijd om jezelf eens even lekker te pamperen. Haal luxe lekkere hapjes in huis, een (veel te dure, maar o zo lekkere) fles wijn en installeer je lekker in je huispak op de bank. Op TV is er vast een feel good movie of programma en ander kijk je naar de oudejaarsconference, ook altijd goed voor een schaterlach.  En anders… lang leve Netflix! Hef het glas op jezelf en toast op een mooi, nieuw jaar vol nieuwe kansen!

Tip 3. Singlee only

Ook geen behoefte aan een avondje solo omdat je toch al geregeld alleen zit en heb je alleen maar vrienden die ‘samen’ zijn, kies dan voor een oudejaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om een gezellig oud & nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Op de agenda tref je vast nog wat leuke lastminute events aan voor een spetterende jaarwisseling.

Tip 4. Sla je vleugels uit

Nou ja, niet letterlijk dan, maar stap in een vliegtuig of pak de auto en ga op reis met een leuke groep singles naar een heerlijke bestemming. Ver weg of dicht bij, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je het anders dan anders doet dit jaar. Je niet sip achter je champagne zit en denkt ‘alweer een jaar voorbij…’ of ‘nog steeds niet de ware gevonden’. Door met een leuke groep mensen op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en beleef je weer eens wat anders. Nieuwe ronde nieuwe kansen in het nieuwe jaar? Daar kun je net zo goed meteen mee beginnen. Voor lastminute reizen kijk je bij Single2Travel.

Tip 5. Slapen

Is bovenstaande allemaal niet aan jou besteedt en kan dat hele oudjaar je gestolen worden? Wil je er zo min mogelijk me worden geconfronteerd? Dan zit er eigenlijk nog maar één ding op: slapen. Neem een paar stevige borrels, doe je oordoppen in tegen het vuurwerk kabaal en duik om 23.00 je bed in. Voor je het weet is die jaarwisseling voorbij, het nieuwe jaar van start gegaan en heb jij geslapen als een roosje.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

 mooi & gezond algemeen

gerelateerde artikelen

Dinner for two is populair onder nieuwbakken stelletjes, maar dan niet te chique

Je bent head over heels verliefd en jij en je nieuwe...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Samen met singles de kerst vieren en het nieuwe jaar inluiden doe je hier!

Thuis blijven met de kerstdagen of in je eentje het nieuwe...

Singles herfst ontmoetingen

Het is nu dan echt zover hoor, de herfst is begonnen!...

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Direct Wonen Huren