vrienden en geluk

Zo ontmoeten singles leuke singles

Ben je die bank in combinatie met Neflix nu wel een beetje zat en heb je zin om weer eens lekker ouderwets te gaan stappen en leuke singles te ontmoeten? Dan is het wel zo handig als je weet waar je die dan kunt vinden!

Ideale ontmoetingsplek

Omdat ieder mens zo zijn (eigen)aardigheden en voorkeuren heeft is het goed om maar meteen te erkennen dat de ideale en universele ontmoetingsplek voor singles niet bestaat. De een is dol op hippe club techno feesten en de ander wil er nog niet dood gevonden worden. Wil je liever gister dan vandaag een nieuwe liefde ontmoeten of gaat het jou vooral om je sociale uitgaans-kringetje een beetje te vergroten?  Voor iedere single en elke fase valt er in ieder geval genoeg te beleven. Wij gidsen je er even doorheen.

Nieuwe mensen ontmoeten

Net uit een relatie, of gewoon nog niet zo’n behoefte aan een nieuwe liefde, maar wil je wel graag je sociale kring uitbreiden? Dan is fijn om op een ontspannen no-nonsens manier in contact te komen met nieuwe mensen. Geen verplichtingen en vooral; geen verwachtingen. Gewoon samen leuke dingen ondernemen, dat is het motto! Is dit de fase waarin jij verkeert? Kijk dan eens in de Erop Uit Gids of op de Agenda. Ben je single en boven de 50? Ook dan wordt er van alles georganiseerd!

Flirten en versieren

Heel eerlijk: je weet best dat voorlopig nog niet toe bent aan een nieuwe liefde. Je hart (en vooral ogen) lopen nog vol als je aan de laatste denkt.. Afleiding is het devies! Ook fijn om te merken dat het andere geslacht je nog ziet staan, interesse in je toont en zelfs met je flirt! Ben jij klaar voor wat voorzichtige flirts zonder al te hoge verwachtingen? Dan zijn de Singlefeesten Gids en de Singles Ontmoeten Gids jou op het lijf geschreven!

Laat de liefde maar komen!

Ga je nog steeds graag een avondje uit maar wel met een duidelijk doel voor ogen, namelijk je potentiele nieuwe partner ontmoeten? Heerlijk! Je bent in een nieuwe fase van je leven aangekomen en die is reuze spannend. Teleurstellingen liggen op de loer, maar ook fantastisch nieuwe kansen, mogelijkheden en ontmoetingen! Ben jij toe aan een nieuwe liefde in je leven? Dan zijn de Speeddate Gids en 50+ Dating Gids de Weekendje Weg Gids op je lijf geschreven. Liever niet op de datingtour? Denk dan eens aan een professionele matchmaker!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.