nieuwe partner ontmoeten

Zo ontmoet je wel een nieuwe partner

We hebben goed nieuws voor alle singles die een bloedhekel hebben aan datingapps zoals Tinder. De kans is namelijk nog steeds het grootst dat we onze toekomstige partner gewoon ontmoeten in het echte leven.

Liefde en dating

Volgens een onderzoek, uitgevoerd door de site Mic onder 2373 personen tussen de 18 en 34 jaar, blijkt dat het merendeel van hen een nieuwe liefde vond dankzij vrienden en niet door middel van dating-apps of datingsites.

Bijna 40 procent van de ondervraagde personen ontmoette zijn of haar nieuwe liefje via gemeenschappelijke vrienden of kennissen. 22 procent vond een nieuwe partner tijdens een evenement zoals een feestje of op een festival.

Online partner

Slechts 9,4 procent van de deelnemers kwam de ware tegen op een datingapp of een datingsite, en nog eens 5,8 procent vond zijn of haar nieuwe partner via sociale media kanalen zoals Facebook of Twitter.

Dagelijkse contacten

Dat dagelijkse contacten nog steeds het meest waardevol zijn werd ook bewezen door het feit dat maar liefst 40 procent van de liefdeskoppels eerst gewoon bevriend met elkaar was voordat er liefde in het spel kwam.

De volgende keer dat je vriend(in) je aan iemand probeert te koppelen, gewoon proberen dus!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam