singlesday

Zo ontmoet je wel die nieuwe liefde in het nieuwe jaar

Het einde van het jaar is in zicht en jij bent nog altijd op zoek naar een nieuwe liefde met de hoofdletter L. Hoe kun je deze wens in het nieuwe jaar nu waarheid laten worden? We doen je wat adviezen aan de hand.

Zelfanalyse

Het einde van een jaar is een mooi evaluatiemomentje. Niet alleen op je werk, maar ook voor jezelf. Want wat is er afgelopen jaar nu allemaal met je gebeurd, wat voor effect heeft dit op jou gehad? Heeft het je veranderd of niet? En zo ja, op welke manier dan en hoe uit zich dat? Je zou, net als in het eindejaarsgesprek met je werkgever, ook je privéleven eens kritisch onder de loep kunnen nemen. Wees eerlijk en realistisch. Zet eens op papier wat je in de liefde voor jezelf had bedacht, wat je hebt gedaan om dit te bereiken en wat er van je plannen en wensen uit is gekomen.

Andere boeg

Als je eenmaal helder hebt welk pad je het afgelopen jaar hebt bewandeld op liefdesgebied, weet wat je hebt ondernomen of juist hebt gelaten om dat te bereiken, dan kun je gaan kijken wat er wel en niet zo succesvol was. Heb je een paar leuke dates gehad via een datingsite maar zat de juiste er nog niet tussen? Dan moet je daar in het nieuwe jaar misschien toch mee door gaan. Anderzijds, als je al meer dan 50 dates hebt versleten en het is telkens hopeloos, dan moet je je eens afvragen of dit voor jou wel de juiste weg is als je op zoek bent naar een nieuwe liefde. Kortom, bekijk eerlijk voor jezelf wat er wel en niet werkte en pas je doelstellingen daar in het nieuwe jaar op aan.

Rome

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden is een mooie uitdrukking die we hier graag aanhalen. Want op zoek gaan naar een nieuwe liefde kan op heel veel verschillende manieren. Natuurlijk, het is altijd een kwestie van een beetje geluk hebben en dat kun je helaas niet afdwingen, maar aan de andere kant kun je ook alternatieve wegen bewandelen om je doel te bereiken. Ben je tot nu toe volledig in online daten? Ga dan eens wat activiteiten met singles ondernemen. Ben je een fervent reiziger? Kies dan eens voor een groepsreis met singles. Wil je nieuwe mensen graag ‘in person’ ontmoeten? Doe eens gek en kies een paar leuke speeddates uit. Verlaat de gebaande paden, verleg je grenzen en stel je open op bij iedere nieuwe ontmoeting. We hopen dat cupido jou ook toelacht volgend jaar!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.