Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
liegen
4 mei 2019

Zo merk je dat jouw online date een leugenaar is

Niet alle online daters zijn leugenaars, maar je moet wel voorzichtig zijn. Daarom doe je er goed aan om een klein beetje onderzoek te doen naar de persoon met wie je kletst en hoopt te ontmoeten. Hier drie signalen dat de man met wie je online chat misschien liegt over wie hij is.

Hij heeft maar één of twee foto’s om te delen

Het is belangrijk om niet alleen foto’s te zien van de man met wie je online chat, maar ook via ​​webcamchat. Foto diefstal online is tegenwoordig zo gewoon dat je moet zorgen dat je praat met wie je echt denkt dat hij is. Als hij je meteen meerdere foto’s van zichzelf kan sturen waar hij duidelijk op staat, kun je er vanuit gaan dat hij het echt is. Als hij excuses maakt waarom hij je geen foto kan sturen of een webcam chat wilt starten, heb je waarschijnlijk te maken met iemand die liegt over hoe hij eruitziet. Wees niet bang om bewijs te vragen met wie je praat. Als hij zich beledigd voelt en jou er een slecht gevoel over geeft dat je het vraagt, is hij waarschijnlijk oneerlijk.

Hij woont dichtbij, maar heeft nooit de tijd om af te spreken

Als de man die je online hebt ontmoet, dichtbij woont, zou hij je snel willen ontmoeten. Als hij excuses maakt waarom jullie niet kunnen afspreken, is de kans groot dat hij niet van plan is om je ooit te ontmoeten. Niemand is 24/7 bezig. De meeste mensen hebben af ​​en toe een dag of het weekend vrij. Denk aan alle vrije tijd die hij aan het chatten besteedt of aan het telefoneren is. Hij is niet te druk in die tijd.

Hij klinkt te mooi om waar te zijn

Als je naar alle mensen kijkt die bekend worden door online opgelicht te zijn, zul je merken dat de meerderheid van hen praatte met iemand die te goed klonk om waar te zijn. De kans dat je iemand ontmoet die een model, acteur of rijke zakenman is, is waarschijnlijk nihil. Als je iemand tegenkomt die zegt dat hij een van die dingen is, doe dan je onderzoek. Je wilt geloven dat iemand niet zo zou liegen, maar zoals je waarschijnlijk wel weet, gebeurt het vaak. Ga er niet eenvoudig vanuit dat je geen doelwit bent.

Vragen stellen

Online daten vereist geduld en veel gezond verstand. Als dingen niet kloppen, wees dan niet bang om vragen te stellen. Voel je niet schuldig als je onderzoek doet naar de persoon met wie je praat. Het is aan jou om jezelf zo goed mogelijk te beschermen.

Bron: Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Datingsite e-Matching komt met videochat voor first dates

Face-to-face afspreken zit er voorlopig nog niet in, daarom heeft datingsite...

Kwart singles vertelt leugentje op datingapp

Een leugentje om bestwil kan geen kwaad toch? Think again! Voor...

5 signalen om een nepprofiel op een datingapp te herkennen

Op dating-apps zit niet achter elk profiel een echt persoon. Sommigen...

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

Drie vormen van oplichting bij online daten

Nieuwe mensen ontmoeten met daarbij de kans dat je ook je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie