wachtwoorden onthouden

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar dankzij de versoepeling is er weer het een en ander mogelijk. Charly Lester, oprichter van de UK Dating Awards, legt uit hoe je van iedere date een leuke avond kunt maken, zelfs als diegene niet de ware is.

5 tips om van iedere date een leuke date te maken

  1. Zie iedere date als een kans

Ga niet drie keer per week naar dezelfde bar, maar ga op zoek naar een activiteit die je echt leuk vindt. Zo maak je van iedere date een compleet nieuwe ervaring.

  1. Ga niet tegenover maar naast je date zitten

Naast elkaar zitten tijdens een date is heel intens: je kunt elkaar makkelijker aanraken, wat zorgt voor een heerlijke spanning.

  1. Als je weg wilt gaan, ga dan gewoon weg

Het heeft geen zin om te blijven hangen als je totaal geen leuke avond hebt. Leg hem/haar uit dat het niks gaat worden en zeg je date gedag.

  1. Forceer het niet

Ben je bang dat je nooit meer een leuk iemand tegen het lijf zult lopen? Een paar weken, maanden of zelfs een paar jaar single zijn betekent niet dat je altijd alleen zult blijven. Het betekent dat je tijd nodig hebt om je op jezelf te focussen en na te denken over wat je precies in een partner zoekt.

  1. Zorg ervoor dat daten je energie geeft

Daten is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe plekken te ontdekken. Het is geen verplichting. Ga je op date omdat je geen zin hebt om alleen thuis te zitten? Ga dan gewoon niet. Als je wel gaat, is de kans op een succesvolle date heel klein. En dat geeft je alleen maar een vervelender gevoel. Good luck!

Bron: Marie Claire

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.