wachtwoorden onthouden

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar dankzij de versoepeling is er weer het een en ander mogelijk. Charly Lester, oprichter van de UK Dating Awards, legt uit hoe je van iedere date een leuke avond kunt maken, zelfs als diegene niet de ware is.

5 tips om van iedere date een leuke date te maken

  1. Zie iedere date als een kans

Ga niet drie keer per week naar dezelfde bar, maar ga op zoek naar een activiteit die je echt leuk vindt. Zo maak je van iedere date een compleet nieuwe ervaring.

  1. Ga niet tegenover maar naast je date zitten

Naast elkaar zitten tijdens een date is heel intens: je kunt elkaar makkelijker aanraken, wat zorgt voor een heerlijke spanning.

  1. Als je weg wilt gaan, ga dan gewoon weg

Het heeft geen zin om te blijven hangen als je totaal geen leuke avond hebt. Leg hem/haar uit dat het niks gaat worden en zeg je date gedag.

  1. Forceer het niet

Ben je bang dat je nooit meer een leuk iemand tegen het lijf zult lopen? Een paar weken, maanden of zelfs een paar jaar single zijn betekent niet dat je altijd alleen zult blijven. Het betekent dat je tijd nodig hebt om je op jezelf te focussen en na te denken over wat je precies in een partner zoekt.

  1. Zorg ervoor dat daten je energie geeft

Daten is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe plekken te ontdekken. Het is geen verplichting. Ga je op date omdat je geen zin hebt om alleen thuis te zitten? Ga dan gewoon niet. Als je wel gaat, is de kans op een succesvolle date heel klein. En dat geeft je alleen maar een vervelender gevoel. Good luck!

Bron: Marie Claire

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.