vriendinnen

Zo leg je een vrouw uit wat buitenspel is

Met zowel Nederland als België nog in de strijd voor WK voetbal, zitten in beide landen veel liefhebbers voor de buis gekluisterd. Naast de mannen ook veel vrouwen, als is het alleen maar voor de gezelligheid.

Het Belgische Nieuwsblad bedacht echter de vrouwen te helpen door nogmaals uit te leggen wat buitenspel is zodat ze weten waar ze naar kijken. Voor de Nederlandse vrouwen mogelijk ook best handig, dachten wij.

Bui-ten-spel

De Belgische krant biedt een workshop aan, die reeds in 2011 door een Feyenoord fan op hun website gezet was. Het achterliggende idee was om vrouwen niet alleen meer enthousiast te maken voor voetbal, maar ze ook nog het spelletje beter te leren snappen. De regels voor bui-ten-spel zijn niet veranderd in de tijd en de aanname dat vrouwen het nu eenmaal niet begrijpen, ook niet.

Dus bij deze een workshop gebaseerd op vrouwen, schoenen en een schoenwinkel. Wat spreekt hen meer tot de verbeelding, moet die fan bedacht hebben, nog in de tijd voor Zalando.

De Duidelijkste Uitleg Ooit Voor Vrouwen Over Buitenspel

Stel: Je bent in een schoenenwinkel en staat aan de kassa. Voor jou staat nog 1 dame, een nette en sympathieke verschijning die zich bovendien goed met de kassierster blijkt te verstaan alsof ze op een of andere manier samen horen.

Plots bemerk je in het rek achter de kassierster een paar schoenen waar je direct verliefd op wordt. Je hebt inderdaad al meer dan genoeg schoenen maar deze, die moet je hebben, die zijn gewoon voor jou geschapen, gemaakt om door jou en jou alleen gedragen te worden, zonder dit paar schoenen zal je nooit meer gelukkig kunnen zijn in het leven, je weet dat je gewoon niet meer zonder kan…

Maar dan bemerk je dat die dame voor jou aan de kassa met dezelfde verliefde blik naar die schoenen staart (die stomme koe!). Met een blik in jouw richting laat ze duidelijk verstaan dat dit paar schoenen nooit in jouw handen zal komen en dus ook nooit aan jouw voeten zal zitten (wat een achterbakse tik!).

Dan blijkt dat zij haar vent zijn kredietkaart niet vindt en zij begint driftig in haar handtas te zoeken naar cash (de rommelige trien). Op dat moment besef je zelf dat voorkruipen geen zin heeft want ook jij hebt onvoldoende geld bij. De verkoopster bekijkt jullie rustig en wacht af.

Jouw vriendin, die in dezelfde winkel toevallig net ook schoenen aan het passen is, bemerkt plots jouw benarde situatie en ze reageert, zoals het trouwens een echte vriendin betaamt, iemand van wie men weet dat men er in noodgevallen op kan rekenen (wat een schatje!). Zij geeft een teken dat ze haar geldbeugel in jouw richting zal gooien zodat jij de inhalige valse vuile gemene trut voor jou toch nog de loef kan afsteken en vlug dat paar schoenen kan kopen.

Ze zal haar geldbeugel zo werpen dat die net over het hoofd van die bitch voor jou vliegt en tussen haar en de kassierster belandt. Jij wipt dan vlug voorbij dat lelijke monster, vangt de geldbeugel op om dan bliksemsnel die schoenen te kopen.

Maar: zolang jouw vriendin haar geldbeugel nog niet geworpen heeft, dat wil zeggen dat die nog niet in de lucht vliegt naar jou toe, mag jij je hoogstens op dezelfde hoogte van die geniepige kip bevinden en niet ervoor want anders… sta je buitenspel!

Hopelijk kunnen wij vrouwen nog bij veel oranje WK wedstrijden profijt hebben van deze kennis.

Bron: Lunaticnews

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!