heerlijk alleen zijn

Zo lang blijf jij nog single volgens je sterrenbeeld

Misschien is het wel je allergrootste wens om dit keer de feestdagen door te brengen met een nieuwe liefde terwijl je nu nog single bent. Wist je dat je sterrenbeeld heel wat zegt over jou als persoon? Bij Beautify weten ze aan de hand van je sterrenbeeld hoelang jij nog single blijft.

Er is helemaal niets mis met single zijn. Misschien vind je het juist hartstikke fijn. Of misschien kun je niet wachten om tijdens een date de liefde van je leven te leren kennen. Hoe dan ook, het is niet verkeerd om hiervoor even naar je sterrenbeeld te kijken.

Wat je sterrenbeeld zegt over hoelang je nog single blijft

Je sterrenbeeld beantwoordt namelijk je prangende vraag: hoelang blijf ik nog vrijgezel? Zoek het hier beneden op en je vindt voor eens en altijd het antwoord.

Ram: 21 maart t/m 19 april

Je bent avontuurlijk, zelfverzekerd en ongeduldig. De eerste twee eigenschappen zijn perfect voor een relatie, de laatste niet per se. Misschien wil je te graag, terwijl het echt nog wel een tijdje kan duren. Het overkomt je namelijk pas op een moment waarop je het echt niet verwacht.

Stier: 20 april t/m 20 mei

Jouw jaloerse gedrag is niet altijd een succes in een relatie. Maar dat is niet de eigenschap waar je bekend om staat. Je bent warm en liefdevol en nog voor het einde van het jaar ontmoet jij iemand waar je dolverliefd op wordt.

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Mannen zien jou als nieuwsgierig, maar ook een beetje als oppervlakkig. Daarom is het voor jou geen probleem om scharrels te vinden. De man die wél serieus met je is ga je dit jaar nog niet tegenkomen. Geef het even de tijd, het komt allemaal goed.

Kreeft: 21 juni t/m 22 juli

Jij bent alles wat een man nodig heeft. Je bent liefdevol op het momenten waarop het ertoe doet, maar aan de andere kant ben je enorm fantasierijk in bed. Geef het zes maanden, dan heb jij je prins gevonden.

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

Het is moeilijk om een man te vinden die net zo ruimdenkend is als jij. De komende maanden ben je single. Eén advies: blijf lekker daten. Dan zit je tijdens het kerstdiner in 2019 samen met hem aan tafel.

Maagd: 23 augustus t/m 22 september

Je ontmoet in februari een man die door jouw verlegenheid heenkijkt en de echte jij ziet. Dat wordt een héél mooie Valentijnsdag samen.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Jouw romantische kant past niet bij een single leven. Alleen is er slecht nieuws: je blijft de komende tijd vrijgezel. Je sterrenbeeld zit wat dat betreft niet mee.

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

Vastberaden ben jij om je prins te ontmoeten. Geef vooral niet op, want het duurt niet lang meer voordat je lover en jij het officieel gaan maken.

Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Gelukkig ben je optimistisch, want voor je gevoel ben jij al veel te lang single geweest. Het wachten wordt beloond op een moment waarop je het niet verwacht. Komende zomer vier jij vakantie met je grote liefde, let maar op.

Steenbok: 22 december t/m 19 januari

Omdat je zo ambitieus bent stel jij je helemaal niet open voor de liefde. En dat terwijl je zoveel te bieden hebt. Geef dat online daten een kans als je cirkel te klein is. Dan hoef je de koude winter niet in je eentje door te komen.

Waterman: 20 januari t/m 18 februari

Jij bent trouw, terwijl de mannen uit je verleden dat niet waren. Dat je hierdoor een deuk in je zelfvertrouwen hebt opgelopen is iets wat je niet zou moeten tegenhouden. Je bent al aan het daten en zodra je je hiervoor openstelt ontstaat er een relatie.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Je zoekt iemand die jouw eigenschappen mooi aanvult. Iemand die samen met jou een toekomst wil opbouwen. Dit jaar zit het er niet in en de vraag is of het volgend jaar wél een mooi jaar op liefdesgebied is. Zie het als een teken: geef jezelf meer tijd om jezelf te ontdekken en om erachter te komen waar je verder naar op zoek bent in de liefde.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.