Het is bijna eerste Paasdag en ondanks al je wilde plannen, bruisende ideetjes en goede voornemens heb je niks geregeld op gepland. Eigenlijk had je wel een weekend weg gewild of een weekje naar de zon of sneeuw en nu zit je thuis. Hoe je er als single toch nog fijne Paasdagen van kunt maken, dat vertellen wij je in deze 5 tips!

Tip 1. Ga later & goedkoper

Nu je toch thuis zit kun je de Paasdagen ook besteden deze vrije dagen te gebruiken om een heerlijk, gezellig weekendje weg uit te zoeken en te boeken! Groot voordeel is wanneer je juist niet tijdens de feestdagen weggaat het prijsniveau aanzienlijk lager ligt ! Kijk eens in de Weekendje Weg Gids  of op de reisagenda van Single2Travel en doe er je voordeel mee!

Tip 2. Erop uit met singles

Op de valreep vandaag of morgen toch nog een leuk uitje voor jezelf regelen tijdens de Paasdagen? Dat kan hoor! Check de agenda van Singlessite.nl voor een leuk singlesfeest, gezellige fietstocht, mooie wandeling of brunch met ander singles. Geen vakantie weliswaar, maar daarom niet minder leuk!

Tip 3. Geniet met jezelf-dag

Geen zin om met anderen uit of op stap te gaan maar ben je wel toe aan een ontspan momentje voor jezelf? Maak er dan een verwendag van. Pak die slippers en badjas in en sprint naar een sauna of wellnesscomplex bij jou in de buurt. Dompel je onder in het bubbelbad, stoom de stress eruit, zwem een rondje en laat je culinair verwennen in het restaurant. Een dagje sauna is bijna een minivakantie en je kunt er weer weken tegen!

Tip 4. Met de kinderen op stap

Heb je kinderen met de Pasen en zit je nu opeens een beetje met je handen in het haar omdat je behalve het paasontbijt niet echt iets hebt verzonnen om de dag door te komen? Neem ze mee naar de dierentuin of bij droog weer naar een grote overdekte speeltuin. Lekker ravotten en daarna pannenkoeken eten geeft jullie gegarandeerd het vakantiegevoel. Oudere kinderen? Doe eens gek en bezoek een tentoonstelling of museum.

Tip 5. Uitwaaien op het strand

Hoewel de lente zich nog niet echt heeft laten zien is het dagje naar zee altijd lekker. Zelfs met straffe wind of koele bries, uitwaaien, schelpen zoeken, de hond meenemen of met je beste vriend(in) is een stranddag overheerlijk. Na een lange wandeling duik je de strandtent in voor een warme chocomelk, heerlijk wijntje en wie weet blijf je er nog een hapje eten ook.