online dating

Zo komen bekende mensen aan een date

Stel, je bent een bekend persoon, single en je wilt graag daten. Ga je dan op Tinder? Geloven mensen dan dat jij het echt bent? En wat als je eigenlijk juist met “jouw soort mensen” wilt daten, andere bekendheden?

Loveflutter

Daar is nu een oplossing voor. Datingapp Loveflutter heeft onlangs BLUE gelanceerd, een premium versie van de app, exclusief voor mensen die een twittervinkje hebben.

Geverifieerd Twitteraccount

Dat betekent dus dat iedereen die een geverifieerd twitteraccount heeft, popsterren, journalisten, acteurs, nu makkelijk met elkaar in contact kan komen via de datingapp. Tinder heeft ook al een tijdje een vergelijkbare functie, maar BLUE is makkelijker en eenvoudiger te gebruiken, belooft Loveflutter.

Nepprofielen

Volgens Mashable zijn er momenteel zo’n 200.000 twitteraccounts geverifieerd, dus de kans dat je echt ineens met een ster als Jennifer Lopez gaat daten is bijzonder klein. Het beschermt je in ieder geval wel tegen nepprofielen. Meer over de app vind je hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam