medium liefde partner

Zo kan een medium je helpen met het vinden van de ‘ware’

Ben jij op zoek naar de juiste partner of zoek je niet meer, omdat het daten je de ene na de andere teleurstelling heeft gebracht?  Het was nog nooit zo makkelijk een date te vinden en nog nooit zo moeilijk de juiste partner te vinden.

Liefde herkennen is lastig

Veel singles hebben de ‘ware’ online gevonden en veel singles worden keer op keer teleurgesteld als ze een date hebben met iemand die ze online leren kennen. Profielen op datingsites zijn lastig te doorgronden. Degene die naar een vaste relatie zoekt blijkt alleen een avontuurtje of een one night stand te willen. Veel profielen zijn fake of je hebt iets over het hoofd gezien. De ‘ware’ in real life tegenkomen lijkt niet meer van deze tijd, is dit waar?

‘Singles zoeken vaak op de verkeerde plek,’ vertelt medium Anja van Dijk

‘Door het grote aanbod op datingsites verwachten singles dat zij de partner die voor hen bestemd is online leren kennen,’ zegt Anja van Dijk. Anja is medium en astrologe, de meest gestelde vragen aan haar zijn; ‘Waar of wanneer ontmoet ik de juiste partner?’

Singles zijn net wat te beperkt in hun denken

‘Singels zijn vaak kritisch en weten niet hoe zij zich open moeten stellen voor de liefde. Veel mensen zijn gekwetst in de liefde en nemen bij voorbaat een kritische houding aan, waardoor ze niet open staan als de juiste partner voor hen staat. Ook zijn er veel singles die het vertrouwen kwijt zijn, als ze iemand ontmoeten hoeft er maar iets te gebeuren en het vertrouwen is weer weg. Ik stem mij af op degene die een liefdesvraag heeft en voel wat haar of zijn blokkades zijn. Daarnaast kan ik in iemands liefdeshoroscoop zien wanneer het de juiste tijd is om eropuit te gaan en de kans groot is de ‘ware’ te ontmoeten,’ vertelt medium Anja van Dijk.

Inzichten gekregen door een medium

Elise, 34 jaar, was lid van verschillende datingsites, na tientallen dates die op niets uitliepen besloot zij een consult te nemen bij een medium. Elise vertelt: ‘Ik was het daten zo zat, maar ik wilde zo graag een relatie en daarom was ik lid van datingsites en actief op Tinder. Na de zoveelste teleurstelling heb ik op een avond een medium gevraagd wat er mis met mij is. Ze vertelde mij dat er niets mis met mij is, maar dat ik op de verkeerde plekken zoek. Het medium stelde mij gerust en gaf mij waardevolle adviezen. Twee maanden later ontmoette ik Daan in de trein, we hebben een vaste relatie en gaan binnenkort samenwonen.

Tarot dagkaart geeft antwoorden op liefdesvragen

Als je graag wilt weten of je binnenkort de ‘ware’ ontmoet kun je een medium die naast zijn of haar gave tarotkaarten gebruikt, vragen een tarot dagkaart voor je te trekken. Een tarot dagkaart geeft duidelijkheid en antwoorden op al je liefdesvragen.

Een betrouwbaar medium

Een medium kan door zijn of haar bijzondere gaven haarfijn aanvoelen of zien wat jouw blokkades zijn en waarom jij nog niet de ‘ware’ hebt ontmoet. Een betrouwbaar medium herken je aan zijn of haar betrokkenheid. Het medium neemt je zoektocht naar de juiste partner serieus, geeft je handvatten en stelt je gerust.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.