Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
medium liefde partner
20 december 2019

Zo kan een medium je helpen met het vinden van de ‘ware’

Ben jij op zoek naar de juiste partner of zoek je niet meer, omdat het daten je de ene na de andere teleurstelling heeft gebracht?  Het was nog nooit zo makkelijk een date te vinden en nog nooit zo moeilijk de juiste partner te vinden.

Liefde herkennen is lastig

Veel singles hebben de ‘ware’ online gevonden en veel singles worden keer op keer teleurgesteld als ze een date hebben met iemand die ze online leren kennen. Profielen op datingsites zijn lastig te doorgronden. Degene die naar een vaste relatie zoekt blijkt alleen een avontuurtje of een one night stand te willen. Veel profielen zijn fake of je hebt iets over het hoofd gezien. De ‘ware’ in real life tegenkomen lijkt niet meer van deze tijd, is dit waar?

‘Singles zoeken vaak op de verkeerde plek,’ vertelt medium Anja van Dijk

‘Door het grote aanbod op datingsites verwachten singles dat zij de partner die voor hen bestemd is online leren kennen,’ zegt Anja van Dijk. Anja is medium en astrologe, de meest gestelde vragen aan haar zijn; ‘Waar of wanneer ontmoet ik de juiste partner?’

Singles zijn net wat te beperkt in hun denken

‘Singels zijn vaak kritisch en weten niet hoe zij zich open moeten stellen voor de liefde. Veel mensen zijn gekwetst in de liefde en nemen bij voorbaat een kritische houding aan, waardoor ze niet open staan als de juiste partner voor hen staat. Ook zijn er veel singles die het vertrouwen kwijt zijn, als ze iemand ontmoeten hoeft er maar iets te gebeuren en het vertrouwen is weer weg. Ik stem mij af op degene die een liefdesvraag heeft en voel wat haar of zijn blokkades zijn. Daarnaast kan ik in iemands liefdeshoroscoop zien wanneer het de juiste tijd is om eropuit te gaan en de kans groot is de ‘ware’ te ontmoeten,’ vertelt medium Anja van Dijk.

Inzichten gekregen door een medium

Elise, 34 jaar, was lid van verschillende datingsites, na tientallen dates die op niets uitliepen besloot zij een consult te nemen bij een medium. Elise vertelt: ‘Ik was het daten zo zat, maar ik wilde zo graag een relatie en daarom was ik lid van datingsites en actief op Tinder. Na de zoveelste teleurstelling heb ik op een avond een medium gevraagd wat er mis met mij is. Ze vertelde mij dat er niets mis met mij is, maar dat ik op de verkeerde plekken zoek. Het medium stelde mij gerust en gaf mij waardevolle adviezen. Twee maanden later ontmoette ik Daan in de trein, we hebben een vaste relatie en gaan binnenkort samenwonen.

Tarot dagkaart geeft antwoorden op liefdesvragen

Als je graag wilt weten of je binnenkort de ‘ware’ ontmoet kun je een medium die naast zijn of haar gave tarotkaarten gebruikt, vragen een tarot dagkaart voor je te trekken. Een tarot dagkaart geeft duidelijkheid en antwoorden op al je liefdesvragen.

Een betrouwbaar medium

Een medium kan door zijn of haar bijzondere gaven haarfijn aanvoelen of zien wat jouw blokkades zijn en waarom jij nog niet de ‘ware’ hebt ontmoet. Een betrouwbaar medium herken je aan zijn of haar betrokkenheid. Het medium neemt je zoektocht naar de juiste partner serieus, geeft je handvatten en stelt je gerust.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie