Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
roddelen
21 januari 2019

Zo herken je mensen die minder aardig zijn dan ze zich voordoen

Proberen het verschil te zien tussen iemand die oprecht aardig is en iemand die doet alsof, kan heel verwarrend zijn. Heb je ooit het gevoel gekregen dat iemand met wie je bevriend bent of was, een verborgen agenda had of minder gaf om je gedachten en meningen? Bekijk hieronder de signalen.

Ze respecteren alleen degenen in posities van macht

Als het gaat om respect, zullen de meesten het erover eens zijn dat iedereen dit verdient. Maar neppe aardige mensen hebben de neiging om alleen mensen met macht te respecteren. Als iemand met wie je de tijd doorbrengt geen respect heeft voor iedereen om zich heen, dan doen ze alsof.

Ze werken hard om relaties op te bouwen

Terwijl echte mensen niet echt hun uiterste best hoeven te doen om hun vriendenkring te laten groeien, kunnen deze mensen er alles aan doen om de genegenheid van anderen te krijgen.

Ze zoeken aandacht

Hoewel het goed is om zo nu en dan naar de schijnwerpers te verlangen, is een teken van neppe mensen dat ze voortdurend aandacht vragen. Ter vergelijking: een authentiek persoon weet waarschijnlijk wanneer hij anderen in de spotlight moet laten staan.

Ze roddelen

Hoewel een kleine roddelsessie van tijd tot tijd verleidelijk kan zijn, is het een activiteit die je kan helpen neppe aardige mensen te herkennen. Eerlijke mensen zijn meer bereid om openlijk hun mening te geven, terwijl deze mensen hun opmerkingen beperken tot gefluister.

Ze houden van opscheppen

Trots zijn op je zuurverdiende prestaties is één ding, maar het is een duidelijk teken van een neppe persoon als je er de hele tijd mee pronkt. Echte mensen zijn bescheiden en ongeïnteresseerd in constant opscheppen.

Ze halen anderen naar beneden om er goed uit te zien

Alleen degenen die echte verdiensten missen, voelen de behoefte om anderen te bekritiseren om de schijn op te houden. Oprechte mensen bewonderen en complimenteren anderen liever, terwijl fakers snel anderen kunnen neerhalen om zichzelf er beter uit te laten zien.

Ze doen beloften die ze niet kunnen houden

Een echte persoon zal zijn best doen om beloften en toezeggingen na te komen, maar een neppe aardige persoon handelt niet op een manier die overeenkomt met de dingen die ze zeggen. Deze mensen doen gemakkelijk toezeggingen, maar ze volgen ze zelden op.

Ze zijn alleen leuk als er iets voor hen in zit

Een overtuigend teken van een neppe aardige persoon is iemand die alleen vriendelijkheid toont als het hen ten goede komt. Echte mensen zijn gewoon oprecht. Ze zijn aardig en behulpzaam, ongeacht de omstandigheden.

Bron: Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

koken & tafelen algemeen

gerelateerde artikelen

Ben je single: lekker gezond

Ben je (weer) single? Dat valt niet altijd mee, Maar tussen...

Deze leugens worden het meest opgedist op datingapps

Een leugentje om bestwil.. niets menselijks is ons vreemd toch? Want...

Waarom onze lichaamstaal verraadt dat we liegen

We liegen eerder tegen kennissen dan tegen hechte vrienden of onze...

Altijd eerlijk zijn in een relatie?

Ben jij van mening dat eerlijkheid het langst duurt in een...

Zo rechtvaardigen vreemdgangers bedrog in de relatie

Wanneer je partner vreemdgaat in jullie relatie geeft dit een enorme...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

 mooi & gezond algemeen