roddelen

Zo herken je mensen die minder aardig zijn dan ze zich voordoen

Proberen het verschil te zien tussen iemand die oprecht aardig is en iemand die doet alsof, kan heel verwarrend zijn. Heb je ooit het gevoel gekregen dat iemand met wie je bevriend bent of was, een verborgen agenda had of minder gaf om je gedachten en meningen? Bekijk hieronder de signalen.

Ze respecteren alleen degenen in posities van macht

Als het gaat om respect, zullen de meesten het erover eens zijn dat iedereen dit verdient. Maar neppe aardige mensen hebben de neiging om alleen mensen met macht te respecteren. Als iemand met wie je de tijd doorbrengt geen respect heeft voor iedereen om zich heen, dan doen ze alsof.

Ze werken hard om relaties op te bouwen

Terwijl echte mensen niet echt hun uiterste best hoeven te doen om hun vriendenkring te laten groeien, kunnen deze mensen er alles aan doen om de genegenheid van anderen te krijgen.

Ze zoeken aandacht

Hoewel het goed is om zo nu en dan naar de schijnwerpers te verlangen, is een teken van neppe mensen dat ze voortdurend aandacht vragen. Ter vergelijking: een authentiek persoon weet waarschijnlijk wanneer hij anderen in de spotlight moet laten staan.

Ze roddelen

Hoewel een kleine roddelsessie van tijd tot tijd verleidelijk kan zijn, is het een activiteit die je kan helpen neppe aardige mensen te herkennen. Eerlijke mensen zijn meer bereid om openlijk hun mening te geven, terwijl deze mensen hun opmerkingen beperken tot gefluister.

Ze houden van opscheppen

Trots zijn op je zuurverdiende prestaties is één ding, maar het is een duidelijk teken van een neppe persoon als je er de hele tijd mee pronkt. Echte mensen zijn bescheiden en ongeïnteresseerd in constant opscheppen.

Ze halen anderen naar beneden om er goed uit te zien

Alleen degenen die echte verdiensten missen, voelen de behoefte om anderen te bekritiseren om de schijn op te houden. Oprechte mensen bewonderen en complimenteren anderen liever, terwijl fakers snel anderen kunnen neerhalen om zichzelf er beter uit te laten zien.

Ze doen beloften die ze niet kunnen houden

Een echte persoon zal zijn best doen om beloften en toezeggingen na te komen, maar een neppe aardige persoon handelt niet op een manier die overeenkomt met de dingen die ze zeggen. Deze mensen doen gemakkelijk toezeggingen, maar ze volgen ze zelden op.

Ze zijn alleen leuk als er iets voor hen in zit

Een overtuigend teken van een neppe aardige persoon is iemand die alleen vriendelijkheid toont als het hen ten goede komt. Echte mensen zijn gewoon oprecht. Ze zijn aardig en behulpzaam, ongeacht de omstandigheden.

Bron: Women Online

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!