tips singlefeest

Zo haal je het maximale uit een singlefeest

Staat er binnenkort een tof singlefeest in je agenda? Goed zo! Singlefeesten zijn de perfecte gelegenheid om eens lekker los te gaan en dat kan je zo nu en dan prima gebruiken!

Behalve lekker dansen ontmoet je meteen en hele hoop andere leuke singles. Wie weet scoor je wel een telefoonnummer van dat ene bijzondere exemplaar die je weleens aan een nader onderzoekje zou willen onderwerpen.. -;) Met deze tips vergroot je je kansen.

Dress voor the party

Je succesverhaal begint al voor je op het feest aankomt: namelijk bij je kledingkast. De juiste outfit selecteren is tamelijk belangrijk. De heren houden er rekening mee dat dames onbewust altijd op de schoenen letten en dames kiezen  een leuk rokje of jurkje uit in plaats van die saaie broek. Saaie T-shirts, onverzorgde haren of baarden en vuile schoenen, dat vind je zelf ook niet aantrekkelijk, nietwaar?

Smile!

Wees er maar zeker van dat jouw entree niet onopgemerkt voorbij gaat. Zeker op een singlesfeest kijkt iedereen vol verwachting richting de deur. Wie zal er binnen stappen? Op dat moment is een stralende glimlach je sterkste wapen. Niemand valt op zuurpruimen en een glimlach werkt altijd!

Wees benaderbaar

Of je nu alleen naar een singles party bent gekomen of met een groepje single vrienden, zorg ervoor dat je benaderbaar blijft. Kruip dus niet in een hoekje, maar zet jezelf strategisch in het zicht aan de bar of op de dansvloer. Blijf ook niet voortdurend bij je single vrienden rondhangen. Loop af en toe eens alleen rond in de zaal of splits de groep geregeld op. Niet iedereen durft je aanspreken als er anderen op staan te kijken.

Flirten geboden

Spreek zelf ook gerust wat andere singles aan. Je bent tenslotte op een singlefeest… dus niemand vindt het gek om aangesproken te worden. En zeg nou zelf, wat is het ergste dat je kan gebeuren? Weet je niet goed wat zeggen? Hou het simpel. Lekkere muziek hier hè of ben je alleen gekomen vanavond of met vrienden? Durf je dat niet? Een mooie glimlach, knipoog  of wat langer oogcontact maken heeft vaak meer succes dan je denkt. Meer tips vind je hier.

Dance!

Op een singlefeest wordt gedanst, dat moge duidelijk zijn. Heel de avond aan de bar blijven hangen en de dansvloer in een grote boog ontwijken, is echt geen optie. Zelfs als je niet laaiend enthousiast bent over je dansprestaties, waag je je toch het beste even op de dansvloer. Want door te dansen: verdwijnen je zenuwen als sneeuw voor de zon, kan je communiceren zonder woorden. (Aan jou natuurlijk om dan het juiste verhaal te vertellen en  kan je gemakkelijker iemand benaderen of uit een groepje vrienden trekken.  Vergeet sowieso niet om oogcontact te maken als je danst.

Drankje en complimentje = smart move

Vind je iemand leuk? Trakteer hem of haar dan gewoon op een drankje en geef een welgemeend complimentje. Wedden dat je hij of zij je niet snel zal vergeten? Overbodig om te zeggen dat een paar glaasjes de gezelligheid en sfeer kunnen verhogen maar vermijdt overmatig alcoholgebruik.

Contact zoeken

Even gedanst samen of gezellig een drankje gedronken? Vraag je favoriete single van de avond naar zijn of haar naam en onthoud die! Feest lekker verder en ga later op de avond, liefst kort voordat je naar huis gaat, op zoek naar jouw speciale exemplaar. Begin een gesprekje door hem/haar aan te spreken met zijn/haar voornaam. De persoon die je laatst hebt gezien, blijft namelijk makkelijker in je geheugen hangen. Geef eventueel ook je telefoonnummer. En nu  maar hopen dat je die van de ander terugkrijgt!

Contact houden..

Heb je contactgegevens gescoord? Stuur de dag erna een berichtje om te melden dat je het een erg leuk vond om hem/haar te ontmoeten en vraag of hij/zij het leuk vindt nog eens wat af te spreken. Hou het wel bij een paar berichtjes. Je moet hem/haar ook weer niet gaan stalken.

Wij duimen met je mee! En mocht je nog geen singlefeest in je agenda hebben staan, check dan de agenda!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag