orale seks 7 tips

Zo geef je een vrouw geweldige orale seks

Er is geen betere manier om een vrouw lekker te laten klaarkomen dan als een professional oraal te werk te gaan daar beneden. Met deze 7 seks technieken laat je haar optimaal genieten en breng je haar tot een ongekend lekker orgasme.

Volgens de meeste studies bereikt slechts 30 tot 50 procent vrouwen een orgasme door alleen penetratie. Bij een nog kleiner percentage vrouwen is er sprake van een orgasme door penetratie tijdens alle vrijpartijen. De kans is dus groot dat de vrouw met wie je in bed ligt ietsjes meer nodig heeft dan dat.

Orale seks is meer dan alleen ‘lip service’

Sommige mannen zullen het nooit doen en voor degenen die wel bereid zijn om orale seks te geven is het vaak een formaliteit voor het ‘echte werk’ kan beginnen. Deze benadering is niet bepaald de beste wanneer je orale seks wilt bedrijven.

Je zou er vooral plezier aan moeten beleven om haar lichaam te voelen aanspannen, haar te horen kreunen, te ruiken en te proeven. Waarom niet? Zij wordt enorm opgewonden en dat komt door wat jij daar aan het doen bent! Als dat niet opwindend is?

De vagina van een vrouw is erg gevoelig. Talloze zenuweinden komen op een plek bij elkaar. Raak je haar daar op de goede manier aan dan bezorg je haar genot. Doe je het op de verkeerde manier dan kan het zelfs pijn doen. Een vrouw geweldige orale seks geven is niet eenvoudig, maar als je deze tips volgt dan heb je een zeer tevreden en gelukkige vrouw naast je in bed liggen!

Tip 1. Hygiëne voor hem en haar

Het is geen geheim dat het daar beneden soms een beetje kan ‘ruiken’. Het lichaam heeft geurklieren in de genitaliën, net als in de oksels. Bij de ballen van mannen is dat precies hetzelfde. Het is niet meer dan normaal van haar te verwachten dat ze fris en schoon is daar beneden, net als jij dat moet zijn wanneer je een pijpbeurt verlangt. Neem voor de seks lekker samen een douche, dan ben je beiden heerlijk fris en schoon en klaar voor maximaal genot! Extra tip: lekker geschoren is fijner tijdens de orale seks dan een stoppelbaard..

Tip 2. Wees geduldig

Geweldige orale seks begint lang voordat je met je hoofd tussen haar benen ligt. Een lekker voorspel is de sleutel om haar warm en gereed te krijgen. Bij mannen gaat geil worden vaak veel sneller, het knopje is zo aan of weer uit. Vrouwen hebben doorgaans iets meer tijd nodig maar als je het goed doet komt ze door het opwindende voorspel helemaal in de stemming.

Er meteen induiken, zoals met droge vingers… dat kan behoorlijk pijnlijk zijn bij een vrouw. Goed voorspel zal haar vagina wat vochtiger maken en in de stemming brengen. Ga langzaam naar beneden, besteedt aandacht aan haar borsten en zak langzaam af. Eenmaal daar beneden aangekomen kus je de binnenkant van haar dijen en schuif je steeds een stukje op, totdat je bij haar lippen bent aangekomen. Met dit langzame verleidingsspel laat je haar beslist verlangen naar wat er komen gaat.

Tip 3. Lippen op lippen

Dit is het punt waar de meeste mannen (die hem kunnen vinden dan..) meteen naar de clitoris gaan, maar daar is het nu nog geen tijd voor. Na het kussen van haar dijen geef je zachte kusjes op haar buitenste schaamlippen. Breng je arm onder haar been en laat je hand rusten op de onderkant van haar buik, oftewel op het schaambot. Spreidt haar buitenste lippen met je tong om haar binnenste lippen bloot te leggen. Kus ook deze zachtjes. Nu zal ze inmiddels wel aardig in de stemming zijn dus als het goed is zie je dat haar vagina nat of op z’n minst vochtig is. Laat je tong langzaam op en neer gaan, aan de ene kant naar boven, de andere kant naar beneden. Zuig zachtjes aan beide kanten van haar schaamlippen.

Tip 4. Nog geen tijd voor de clitoris

Er moet nog wat werk worden verzet daar beneden voordat de clitoris aan de beurt komt. Als je aan haar lippen denkt als een verticale ellips, richt je dan nu op de binnenkant daarvan. Als referentie, net boven de ellips verscholen zit de clitoris. Aan de onderkant van de ellips zit het perineum, het stukje tussen de vagina en anus. Duw je tong zachtjes tegen de bodem van de ellips, net boven het perineum. Zorg voor een lichte druk en breng je tong langzaam naar de top maar let op dat je de clitoris niet raakt!

Doe hetzelfde maar dan van boven naar beneden, beweeg je tong tussen de twee punten. Herhaal, wissel af met wat lekkere zoenen, kusjes op haar dijen en lippen voordat je weer verder gaat. Dan duw je het puntje van je tong een stukje in haar vagina. De wanden van de vagina zijn uiterst gevoelig en de punt van jouw tong, zacht en nat zal haar een heerlijk genotsgevoel bezorgen.

Luister naar haar ‘aanwijzingen’, kreunen, gemompelde woorden en haar ademhaling. Zuchten is goed, maar verkrampt ze ineens dan is het een teken dat je iets verkeerd doet. Speel met de laatste stappen, wissel dit een paar minuten af.

Tip 5. Onder de motorkap

Geef haar nog een paar langzame likjes van onder het perineum tot net onder de clitoris en ten langen leste geef je nog een lik maar je stopt niet meer. Ga langzaam door en bereik dan de clitoris. Doe dit een keer of zes en bij de zevende lik, stop je weer net onder haar clitoris.

Clitoraal klaarkomen heeft alles te maken met ritme, maar door dit ritme in het begin te onderbreken ben je haar optimaal aan het teasen en verleiden. Je zult haar lichaam richting jouw mond voelen bewegen om weer contact met je tong proberen te krijgen. Herhaal dit ongeveer een minuut, 6 keer voluit likken afgewisseld met een ‘halve’ lik die net voor het einde stopt.

Clitorissen van vrouwen kunnen erg verschillen. Sommigen zijn groot, anderen klein, maar ze zitten allemaal op dezelfde plaats dus het is handig als je weet waar je moet zoeken. Als de clitoris meer gestimuleerd wordt dan zal hij opzwellen en groter worden. Als je de hand die op haar buik ligt iets naar achteren trekt dan zal de clitoris nog beter zichtbaar worden.

Tip 6. Voel het ritme

Sommige vrouwen vinden een stevige druk op haar clitoris prettig terwijl andere vrouwen liever een wat zachtere benadering willen. Als je vaker vrijt met dezelfde vrouw zal je haar lichaam steeds beter leren kennen en dus ook de manier waarop je haar het best oraal kan bevredigen. Als je twijfelt, luister goed naar haar signalen, die vertellen je of je op de goede weg bent!

Verander van tempo om te kijken wat ze het lekkerst vindt. Op en neer, in cirkeltjes rondom de clitoris werkt doorgaans uitstekend. Sommige vrouwen vinden van links naar rechts likken en terug ook erg lekker. Het is prima om soms te versnellen, zolang je maar een ritme vasthoudt.

Je tong en kaak kunnen best wat moe worden maar als je geregeld orale seks bedrijft raken die daar aan gewend. Wil je toch even uitrusten? Neem dan haar clitoris tussen je lippen en geef je haar een mini-pijpbeurt. Ze zal het heerlijk vinden!

Geef haar niet het gevoel dat ze onder druk staat, of moet opschieten, dan zal het extra moeilijk zijn om te ontspannen en een hoogtepunt te bereiken. Vertel haar juist dat je het gewoon heerlijk vindt om haar daar te verwennen. Hou het ritme vast, blijf haar clitoris bewerken en dan zal het niet lang meer duren voordat ze haar climax bereikt.

Tip 7. Magische vingers

Bovenstaande tips zijn meestal genoeg om haar naar een orgasme te brengen maar het toevoegen van je vingers kan het een handje helpen. De clitoris is als een kleine boom, met een immens ondergronds wortelstelsel. Wat je ziet is maar een klein deel daarvan. De rest is verborgen maar dat betekent niet dat je dit niet kunt stimuleren, als je weet wat je doet. Terwijl je tong nog bezig is met haar clitoris breng je voorzichtig en langzaam een vinger in haar vagina. Als je merkt dat ze zich hier comfortabel bij voelt voeg je er misschien een tweede aan toe. Let wel even op of ze dit (nog) prettig vindt.

Je vingertoppen moeten naar boven gericht zijn en tot aan de tweede knokkel binnen in haar vagina. Buig je vingers omhoog tot ze tegen het ‘dak’ van haar vagina liggen. Als je een zacht, sponzig gebied voelt dan heb je de G-spot te pakken. Begin langzaam, maak een herhaaldelijke ‘kom hier’ beweging met je vingers. Blijf dit doen terwijl je tong het ritme op haar clitoris vasthoudt. Dit brengt haar ongetwijfeld tot een heftige climax!  

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.