Dating apps zijn razendpopulair en de tijd dat ‘internetdating’ nog een beetje taboe was, ligt al lang achter ons. Sterker nog, voor velen zijn Tinder of Badoo de middelen bij uitstek in de zoektocht naar een lang en gelukkig leven. Of gewoon naar een spannende avond vol passie. Maar hoe gebruiken we dating apps eigenlijk en met welk doel?

Zo gebruiken we dating apps

Zijn we bovendien succesvol en met welke BN’er zouden we het liefst op date gaan? Met Valentijnsdag voor de boeg gingen we op onderzoek uit en tekenden we de bevindingen op in een infographic. Wist je bijvoorbeeld dat vrouwen duidelijk meer dates scoren dan mannen? Lees hier verder hoe we dating apps gebruiken.

Gebruik dating apps in Typhone Infographic

Dat dating apps gemeengoed aan het worden zijn, dat wisten wel al. Van Tinderkoningen tot Badooprinsessen, dating apps staan bij steeds meer mensen op hun smartphones. Waar we de apps gebruiken, met welk doel en hoe succesvol we eigenlijk zijn, dat wisten we echter niet. Maar dankzij de antwoorden van 756 respondenten hebben we de antwoorden gevonden. Check ze hieronder in de infographic die Typhone.nl heeft opgesteld.

Typhone Infographic –  Dating App Onderzoek