mannen willen seks

Zo denken mannen echt over seks

Er doen nogal wat clichés de ronde over wat mannen allemaal willen en lekker vinden tussen de lakens. Mannen doen doorgaans liever aan seks dan dat ze er over praten maar een Duitse schrijfster kreeg 51 mannen zover om openlijk over hun seks fantasieën te vertellen.

Door de uitgebreide gesprekken met de mannen over seks hielp Jana Förster wat misverstanden de wereld uit en schreef er een boek over “Let’s talk about Sex”. Hier komen er alvast 7.

1. Over blowjobs
“Wij vrouwen zijn ervan overtuigd dat we heel goed zijn in blowjobs”, aldus Förster. “De meeste mannen vinden echter dat het veel beter kan bij de meesten, maar durven er weinig van te zeggen.” Volgens haar zijn amper 3 op de 500 vrouwen écht goed in de praktijk. Het probleem? “We vinden het niet leuk, het is een opdracht voor ons. We zouden het moeten aanpakken zoals we zelf verwend willen worden.” Jana kon drie gouden tips uit de gesprekken halen: “Geen tanden, niet te veel speeksel en veel passie.”

2. Over lingerie
Een pikant setje kan geen enkele man versmaden, toch? “Toch maar best mee opletten”, vindt Förster. “Ik kon me na de gesprekken niet van de indruk ontdoen dat vrouwen dat gebruiken om zichzelf op te waarderen.” Volgens Jana vinden mannen vrouwen die zich goed in hun vel voelen aantrekkelijk, ongeacht wat ze aanhebben. “Als je man je lingerie geeft, zou ik toch twee keer nadenken. Dat betekent vaak dat ze het huidige seksleven saai vinden.”

3. Over triootjes
Dames, met wie je ook samen bent, de kans dat hij droomt van een trio met twee vrouwen is zeer groot. Maar Förster geeft je ook meteen het beste argument om het bij zijn fantasie te laten: “De meeste mannen die een triootje beleefden, vonden het beeld ervan veel mooier als de realiteit. Ze vonden het nogal afmattend.”

4. Over seks zonder liefde
Het is een groot cliché dat mannen perfect seks kunnen hebben zonder gevoelens, terwijl vrouwen daar niet goed in zijn. Het eerste deel van die stelling is inderdaad waar, aldus Förster. “Maar er is meteen ook goed nieuws: seks met iemand die ze vertrouwen en waarvoor ze kunnen vallen, vinden ze beter.” Of zoals een van de mannen het omschreef: goede seks gepaard met liefde, dat is zoals met een Porsche in de lente rijden.

5. Over trouw
Förster windt er geen doekjes om: “Monogamie werkt niet. De meeste mannen zijn wel trouw, maar niet gelukkig. Als ze er zeker van konden zijn dat ze nooit ontdekt worden, zou 50 van de 51 mannen vreemdgaan.”

6. Over borsten en billen
Wanneer mannen een vrouw ontmoeten, vallen de billen en de borsten hen het eerst op. “Maar de billen zijn daarbij vaak belangrijker dan de borsten”, aldus Jana. “Mannen vinden het belangrijk dat de achterkant van een vrouw er goed uitziet.” Waarom precies konden de mannen zelf niet verklaren. “Ik vermoed dat dit evolutionaire redenen heeft.”

7. Over standjes
Moeten we allemaal de Kamasutra in huis halen? “Helemaal niet”, aldus Förster. “Seks hoeft voor mannen helemaal niet op gymnastiek te lijken.” Missionarishouding vinden de meeste mannen best goed, maar ze worden pas echt gek als de vrouw bovenaan plaatsneemt. “Voeg daar nog ‘op zijn hondjes’ aan toe, en het plaatje is compleet.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.