mannen willen seks
9 May 2015

Zo denken mannen echt over seks

Er doen nogal wat clichés de ronde over wat mannen allemaal willen en lekker vinden tussen de lakens. Mannen doen doorgaans liever aan seks dan dat ze er over praten maar een Duitse schrijfster kreeg 51 mannen zover om openlijk over hun seks fantasieën te vertellen.

Door de uitgebreide gesprekken met de mannen over seks hielp Jana Förster wat misverstanden de wereld uit en schreef er een boek over “Let’s talk about Sex”. Hier komen er alvast 7.

1. Over blowjobs
“Wij vrouwen zijn ervan overtuigd dat we heel goed zijn in blowjobs”, aldus Förster. “De meeste mannen vinden echter dat het veel beter kan bij de meesten, maar durven er weinig van te zeggen.” Volgens haar zijn amper 3 op de 500 vrouwen écht goed in de praktijk. Het probleem? “We vinden het niet leuk, het is een opdracht voor ons. We zouden het moeten aanpakken zoals we zelf verwend willen worden.” Jana kon drie gouden tips uit de gesprekken halen: “Geen tanden, niet te veel speeksel en veel passie.”

2. Over lingerie
Een pikant setje kan geen enkele man versmaden, toch? “Toch maar best mee opletten”, vindt Förster. “Ik kon me na de gesprekken niet van de indruk ontdoen dat vrouwen dat gebruiken om zichzelf op te waarderen.” Volgens Jana vinden mannen vrouwen die zich goed in hun vel voelen aantrekkelijk, ongeacht wat ze aanhebben. “Als je man je lingerie geeft, zou ik toch twee keer nadenken. Dat betekent vaak dat ze het huidige seksleven saai vinden.”

3. Over triootjes
Dames, met wie je ook samen bent, de kans dat hij droomt van een trio met twee vrouwen is zeer groot. Maar Förster geeft je ook meteen het beste argument om het bij zijn fantasie te laten: “De meeste mannen die een triootje beleefden, vonden het beeld ervan veel mooier als de realiteit. Ze vonden het nogal afmattend.”

4. Over seks zonder liefde
Het is een groot cliché dat mannen perfect seks kunnen hebben zonder gevoelens, terwijl vrouwen daar niet goed in zijn. Het eerste deel van die stelling is inderdaad waar, aldus Förster. “Maar er is meteen ook goed nieuws: seks met iemand die ze vertrouwen en waarvoor ze kunnen vallen, vinden ze beter.” Of zoals een van de mannen het omschreef: goede seks gepaard met liefde, dat is zoals met een Porsche in de lente rijden.

5. Over trouw
Förster windt er geen doekjes om: “Monogamie werkt niet. De meeste mannen zijn wel trouw, maar niet gelukkig. Als ze er zeker van konden zijn dat ze nooit ontdekt worden, zou 50 van de 51 mannen vreemdgaan.”

6. Over borsten en billen
Wanneer mannen een vrouw ontmoeten, vallen de billen en de borsten hen het eerst op. “Maar de billen zijn daarbij vaak belangrijker dan de borsten”, aldus Jana. “Mannen vinden het belangrijk dat de achterkant van een vrouw er goed uitziet.” Waarom precies konden de mannen zelf niet verklaren. “Ik vermoed dat dit evolutionaire redenen heeft.”

7. Over standjes
Moeten we allemaal de Kamasutra in huis halen? “Helemaal niet”, aldus Förster. “Seks hoeft voor mannen helemaal niet op gymnastiek te lijken.” Missionarishouding vinden de meeste mannen best goed, maar ze worden pas echt gek als de vrouw bovenaan plaatsneemt. “Voeg daar nog ‘op zijn hondjes’ aan toe, en het plaatje is compleet.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het...

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie