Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
oogcontact eerste date
25 september 2018

Zo benader je een vreemde in vijf stappen

Het kost best wel wat lef om een ​​vreemd persoon te benaderen en er een gesprekje mee te beginnen. Maar er zijn momenten waarop je direct moet handelen, anders zie je die persoon waarschijnlijk nooit meer! Met onderstaande stappen laten we je zien hoe je dat doet, waar je ook bent.

  1. Haal diep adem

Diep ademhalen zal je helpen je zenuwen te kalmeren en ontspannen! Het zal ook helpen je lichaamstaal te verbeteren, wat een waardevol hulpmiddel is bij het succesvol communiceren met anderen.

  1. Maak oogcontact

Lach met je ogen! Ja, het is mogelijk en het is iets dat je kunt oefenen. Ga voor een spiegel staan ​​en bedek je mond met een stuk papier. Begin met het maken van gezichten om verschillende gemoedstoestanden weer te geven (blij, verdrietig, boos etc.) en zie hoe je ogen veranderen. Nu je het verschil tussen elke uitdrukking hebt gezien, probeer ze opnieuw te maken zonder je gezicht te bewegen. Met de tijd en oefening zul je in staat zijn om het te doen zonder er zelfs maar aan te denken. De eerste indruk begint met oogcontact. Zorg ervoor dat je klaar bent om te benaderen en weet wat je van plan bent te zeggen voordat je oogcontact maakt.

  1. Lach

Als je succesvol oogcontact hebt gemaakt, moet je lachen. Geef de persoon een oprechte en vriendelijke glimlach. Het is goed als je nerveus bent, dat zijn de meesten onder ons, maar zolang je de vorige stappen hebt gedaan, zal je nervositeit niet overkomen. Een vriendelijke glimlach kan in principe iedereen open stellen en het zal helpen de stemming voor het gesprek te bepalen.

  1. Begin met een groet

Begin met een vriendelijke groet, zoals “goedemorgen” of “hallo” of zelfs “verontschuldig mij”. Het lijkt eenvoudig en voor de hand liggend, maar het zal je verbazen hoeveel mensen er geen tijd voor nemen.

  1. Zeg iets liefs

Na iemand te hebben begroet, denk aan iets leuks om over diegene te zeggen. Een compliment geven is de gemakkelijkste manier om een ​​gesprek te beginnen. Bijvoorbeeld “Wat een mooie schoenen heb je”.

Als gevolg hiervan zal de persoon verrast en blij zijn met je compliment. Vanaf hier kunnen jullie verder praten. Hoe meer mensen je benadert, hoe makkelijker het wordt.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Flirten: wie moet er beginnen?

Flirten is hartstikke leuk en spannend! Het kan leiden tot een...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Helft Nederlanders ziet op tegen functioneringsgesprek

Maar liefst 48 procent van de werkende Nederlanders ziet op tegen...

De 6 meest succesvolle tips om te scoren op een datingapp

De slechtste manier om het gesprek te beginnen is in ieder...

De zoenetiquette: hoeveel zoenen bij een eerste date?

Je ziet elkaar voor het eerst in real life en...

singlessite gidsen

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Condoom.nl