Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
alleen zijn
4 december 2012

Zo ben je niet alleen tijdens de feestdagen

Het singlebestaan kent zijn voordelen. Sommige singles willen ook echt nooit meer een relatie. Maar tijdens de feestdagen is het toch altijd lastig voor alleenstaanden.

Decembermaand

Het hele jaar voel jij je als single niet alleen. Je hebt leuke vrienden en een leuke baan. Alleen tijdens de decembermaand overvalt je opeens het nare gevoel van eenzaamheid en voel jij je opeens intens verdrietig… Is dit jou vorig jaar overkomen of ben je daar nu al bang voor? Volg dan deze tips op om dit dramatische gevoel te voorkomen.

1. Vermijd als het even kan feestjes waar de kans groot is dat mensen gaan zeggen dat ze het echt niet begrijpen waarom jij single bent.

2. Spreek vooral af met andere singles en maak het gezellig met elkaar.

3. Organiseer een kerstdiner met vrienden en vriendinnen en laat ze iemand meenemen die niet in de vriendengroep zit. Dat maakt het diner spannend en verrassend. Ga er niet vanuit dat je misschien je nieuwe liefde gaat ontmoeten, want dan raak je misschien teleurgesteld. Zie het als een kans om jouw eigen vriendenkring uit te breiden. Laat iedereen wat meenemen, dat scheelt weer geld en tijd.

4. Ga op vakantie naar een land waar ze geen kerst vieren. Je slaat de kerst dan gewoon over. Je kunt bijvoorbeeld naar Azië gaan. Daar is het tijdens de kerst ook nog eens lekker warm.

5. Ga niet thuis zitten! Als je de televisie aanzet, dan zie je gezellige kerstdiners en als je naar buiten kijkt, zie je alleen maar gelukkige stelletjes hand in hand lopen op weg naar gezellige familiediners. Ga op pad en regel dat nu alvast. Blijf je toch thuis? Vermijd dan zielige kerstfilms. Zorg zelf alvast voor een goede lachfilm of avonturenfilms. Vermijd romantische komedies. Koop voor jezelf lekkere dingen en maak er een feest van! Kook voor jezelf, zoals je ook zou doen als je iemand had uitgenodigd!

6. Als je geen singles kent, dan raad ik je aan om nieuwe vriendinnen te gaan maken. Je kunt ze ontmoeten op bijvoorbeeld NMLK. Dat is een site waar je kunt kiezen uit allerlei activiteiten, die georganiseerd worden door mensen, die net zoals jij ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen.

7. Neem een vriendin mee of een goede vriend als tafelgenoot naar het kerstdiner van jouw ouders. Je voelt je dan minder alleen.

8. Ga uit op kerstavond. Er zijn vaak hele leuke feesten op kerstavond in de stad. Maak het laat en geniet ervan. De eerste kerstdag breng je dan lekker slapend door. Die heb je dan alvast gehad!

9. Ga niet iets doen wat je niet leuk vindt. Dat verhoogt alleen maar het zieligheidsgevoel. Want de rest heeft het alleen maar gezellig en jij moet bijvoorbeeld schoonmaken. Doe dus alleen maar leuke dingen, net als de rest!

10. Kijk op de onze site en vind in de kerstspecial een veelheid aan tips die je kunt gebruiken met de feestdagen om deze dagen ook voor jou tot een feest te maken.

11. Bedenk tijdens de kerstdagen, dat veel relaties tijdens en na de kerstdagen onenigheid hebben. De kerstdagen belooft veel romantiek. Maar in de praktijk wordt er vaak teveel gegeten en gedronken om nog romantisch te kunnen zijn. Ruzies kunnen dan ook snel uit de hand lopen en als er dan ook nog oude koeien uit de sloot worden gehaald….

Nee, single zijn is toch zo slecht nog niet! Zeker niet tijdens de feestdagen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Hoe het zit met huidhonger

Wat niet meer in woorden kan worden gezegd en verstaan, wordt...

Hoe hou je het alleen zijn vol?

Je goed voelen als je alleen bent, kan best lastig zijn....

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Single en eenzaam kan leiden tot angst en depressie

Ruim een kwart van de Nederlanders tussen de 25 en 45...

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie