Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
basale kenmerken nieuwe liefde
11 januari 2015

Zo beleef je een heerlijke onenightstand

Als single ligt geregelde seks niet altijd voor het oprapen. Ook wanneer je nog niet toe bent aan een nieuwe relatie, maar wel aan lekkere seks, dan kan een zalige onenightstand uitkomst bieden. Maar hoe laat je zo’n nachtje nou vlekkeloos verlopen? 10 tips voor een geweldige onenightstand!

1. Geen bekende

Doe het niet met iemand die je nog vaak zal tegenkomen, want dat zorgt voor vreemde en soms gênante situaties zoals vrienden van broers of zussen, buren of broers en zussen van vrienden. Tenzij het de bedoeling is om een vaste seksrelatie te starten met deze persoon, maar dan nog.

2. Stop tijdig

Als je ook maar het vermoeden hebt dat je partner-voor-een-nacht toch iets meer wil dan enkel seks (die nacht), dan moet je het hele gebeuren afblazen. Als je er toch mee doorgaat creëer je een probleem voor jezelf in de toekomst. Je moet van te voren zeker weten dat de verwachtingen aan twee kanten dezelfde zijn.

3. Niet inwrijven

Ook al zijn jullie alle twee zeker van jullie voornemen om het bij één nacht te houden, daarom moet je het de ander niet nog eens in zijn of haar gezicht wrijven. Bijvoorbeeld: ‘we zijn klaar, kan je gaan’ of  ‘gewoon om zeker te weten: ik mag nu gaan hè.

4. Hou je emoties oppervlakkig

Hou de emoties oppervlakkig. Deel geen lange verhalen over je moeder, je zus of je ex en je moet het van hem/haar ook niet pikken. Dit is eenmalig, hou het dan ook licht en vrolijk.

5. Safe seks

Safe seks is altijd en overal nodig, tenzij jullie alle twee getest zijn en een monogame relatie hebben. Dring aan op een condoom, en neem er altijd zelf mee. Vertrouw daarvoor niet op een sekspartner die je niet kent!

6. Blijf waakzaam

Een condoom beschermt je niet tegen alles. Blijf dus zeker waakzaam voor lichamelijke signalen die je waarschuwen dat er iets aan de hand is. Aarzel niet om naar een dokter te stappen en om je te laten behandelen.

7. Laat je gaan

Omdat je deze persoon hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal zien (of spreken of voelen), kan je ook die fantasie in werkelijkheid omzetten. Het geeft je de kans een beetje kinky of sexier te zijn dan wat je normaal zou doen. Ga ervoor, maar neem wel zekere veiligheidsregels in acht. Let op met bondagespelletjes met iemand die je niet kent.

8. Eén kans

Dit is een eenmalige gelegenheid: wees dus niet te lief en geef niet alleen maar vraag ook, en zeker voldoende!

9. Slapen

Een dilemma: blijven slapen of laten blijven slapen of niet? Zeker na middernacht op een weekdag is een nachtje blijven slapen (en een kop koffie ’s morgens) maar zo beleefd. Tenzij je het idee echt niet kan verdragen. Maak het je sekspartner dan zeker voor de seksuele activiteiten duidelijk.

10. Contact

Als je de persoon nooit meer wil terug zien, lieg dan niet dat je zal bellen. Zeg gewoon waar het op staat, en bedank (liefst gemeend) en bedank hem of haar voor de geweldige nacht.

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Prima tips. En als je gewoon heel snel een heel leuke man van jouw keuze wilt strikken, zonder aan alle tips te hoeven denken, overweeg dan eens een betaalde date met een mooie gigolo!

    The Men's Company | 29-01-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Date-en seksgedrag veranderd door corona

Volgens een groot onderzoek van kenniscentrum Rutgers en Soa Aids Nederland...

Goed nieuws voor singles: één ‘seksbuddy’ hebben mag

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de richtlijnen vanwege...

Tinder ingezet als soort escortservice

Wanneer je in een langdurige relatie zit dan lijken datingapps als...

Waarom het soms moeilijk is om te daten in New York als single vrouw

New York heeft de grootste warenhuizen, de meest trendy restaurants en...

Dit vertelt je libido over jouw persoonlijkheid

Wat een hoog libido of laag libido zegt over je persoonlijkheid...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie