basale kenmerken nieuwe liefde

Zo beleef je een heerlijke onenightstand

Als single ligt geregelde seks niet altijd voor het oprapen. Ook wanneer je nog niet toe bent aan een nieuwe relatie, maar wel aan lekkere seks, dan kan een zalige onenightstand uitkomst bieden. Maar hoe laat je zo’n nachtje nou vlekkeloos verlopen? 10 tips voor een geweldige onenightstand!

1. Geen bekende

Doe het niet met iemand die je nog vaak zal tegenkomen, want dat zorgt voor vreemde en soms gênante situaties zoals vrienden van broers of zussen, buren of broers en zussen van vrienden. Tenzij het de bedoeling is om een vaste seksrelatie te starten met deze persoon, maar dan nog.

2. Stop tijdig

Als je ook maar het vermoeden hebt dat je partner-voor-een-nacht toch iets meer wil dan enkel seks (die nacht), dan moet je het hele gebeuren afblazen. Als je er toch mee doorgaat creëer je een probleem voor jezelf in de toekomst. Je moet van te voren zeker weten dat de verwachtingen aan twee kanten dezelfde zijn.

3. Niet inwrijven

Ook al zijn jullie alle twee zeker van jullie voornemen om het bij één nacht te houden, daarom moet je het de ander niet nog eens in zijn of haar gezicht wrijven. Bijvoorbeeld: ‘we zijn klaar, kan je gaan’ of  ‘gewoon om zeker te weten: ik mag nu gaan hè.

4. Hou je emoties oppervlakkig

Hou de emoties oppervlakkig. Deel geen lange verhalen over je moeder, je zus of je ex en je moet het van hem/haar ook niet pikken. Dit is eenmalig, hou het dan ook licht en vrolijk.

5. Safe seks

Safe seks is altijd en overal nodig, tenzij jullie alle twee getest zijn en een monogame relatie hebben. Dring aan op een condoom, en neem er altijd zelf mee. Vertrouw daarvoor niet op een sekspartner die je niet kent!

6. Blijf waakzaam

Een condoom beschermt je niet tegen alles. Blijf dus zeker waakzaam voor lichamelijke signalen die je waarschuwen dat er iets aan de hand is. Aarzel niet om naar een dokter te stappen en om je te laten behandelen.

7. Laat je gaan

Omdat je deze persoon hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal zien (of spreken of voelen), kan je ook die fantasie in werkelijkheid omzetten. Het geeft je de kans een beetje kinky of sexier te zijn dan wat je normaal zou doen. Ga ervoor, maar neem wel zekere veiligheidsregels in acht. Let op met bondagespelletjes met iemand die je niet kent.

8. Eén kans

Dit is een eenmalige gelegenheid: wees dus niet te lief en geef niet alleen maar vraag ook, en zeker voldoende!

9. Slapen

Een dilemma: blijven slapen of laten blijven slapen of niet? Zeker na middernacht op een weekdag is een nachtje blijven slapen (en een kop koffie ’s morgens) maar zo beleefd. Tenzij je het idee echt niet kan verdragen. Maak het je sekspartner dan zeker voor de seksuele activiteiten duidelijk.

10. Contact

Als je de persoon nooit meer wil terug zien, lieg dan niet dat je zal bellen. Zeg gewoon waar het op staat, en bedank (liefst gemeend) en bedank hem of haar voor de geweldige nacht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.