Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
romantiek op eerste date
1 februari 2020

Zo beleef je de perfecte winterdate

Daten in de winter vervelend? Echt niet! Het is juist een periode vol romantiek. Zelfs als het buiten vriest kun je namelijk een ontzettend leuke date beleven. Misschien laait het liefdesvuur wel zo hoog op dat jullie het nooit meer koud hebben!

1. Ga buiten schaatsen

Stuur je date alvast een goed berichtje, want het is tijd voor een onvergetelijk samenzijn in de buitenlucht. Ja, ook als het buiten vriest hoef je niet binnen op de bank te blijven zitten. Het is namelijk té leuk om buiten te gaan schaatsen. Op veel plekken in Nederland vind je in de winter buiten schaatsbanen. En mocht het toch te warm zijn, dan kun je altijd een binnen schaatsbaan opzoeken. Na afloop is het tijd voor een warme kop soep, chocolademelk met slagroom of een heerlijke glühwein!

2. Geniet van de lichtjes in de Winter Efteling of Disney

Een van de meest sprookjesachtige plekken voor een winter date is de Efteling. In het winterseizoen is het sprookjesbos prachtig verlicht. Ook de rest van de Efteling ziet er dankzij de vele lichtjes zeer romantisch uit. Of zoek het nog iets verder en bezoek samen met je date Disneyland Parijs. Ook dat is in de winter genieten geblazen!

3. Maak een wandeling op het strand

Vriest het buiten dat het kraakt? Kleed je dan lekker warm en haal met je date een frisse neus op een bijzondere plek: het strand! Voordeel van de winter is dat het strand natuurlijk bijna leeg is. Dit maakt het de ideale plek voor een romantische wandeling. Heeft een van jullie een hond? Neem die dan ook mee. Tijdens het wandelen voer je vaak goede gesprekken en leer je elkaar echt kennen. Warm aan het einde van de wandeling op met chocolademelk met slagroom.

4. Geniet samen van een filmmarathon

Vind je het buiten echt te koud? Gelukkig zijn er ook genoeg leuke activiteiten binnenshuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse filmmarathon? Lord of the Rings, Harry Potter of toch een Netflix-serie: de keuze is reuze. Koop er iets lekkers bij en kruip lekker dicht tegen je date aan. Hoe heerlijk kan de winter zijn!

5. Haal de bordspelletjes uit de kast

Maak het in de winter zo gezellig en romantisch mogelijk binnen. Doe de open haard aan, steek de kaarsjes aan en haal de spelletjes maar uit de kast. Ja je leest het goed: een spelletjesavond is de perfecte manier om je date te leren kennen! Of verdubbel de vreugde en organiseer een spelletjesavond met vrienden erbij. Deze spellen zijn erg leuk om samen te doen:

  • Risk
  • Ticket to Ride
  • 30 seconds
  • Cluedo
  • Kolonisten van Catan
  • Monopoly
  • Carcassonne

6. Maak zelf chocolademelk

Een spelletjes- of filmavond is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Die kun je prima zelf maken. Dat is nog gezellig ook! Maak bijvoorbeeld samen warme chocolademelk met vers geklopte slagroom. Voor een beker heb je ongeveer een halve tot 1 eetlepel suiker nodig, afhankelijk van hoe zoet je de chocolademelk wil maken. Daarnaast heb je twee eetlepels cacao en 200 ml melk nodig. Volg dit stappenplan: 1.Pak een beker en meng de suiker met de cacao. Voeg een klein beetje water toe en roer goed door totdat je een egaal bruin papje hebt. 2.Schenk de melk erbij en roer door totdat je heerlijke chocolademelk hebt.

7. Maak chocoladefondue

Fonduen en winter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het smaakt heerlijk, dus waarom maak je het niet zelf met je date? Voor chocoladefondue hoef je alleen maar wat chocolade op te warmen in de pan. Daar krijgen we het meteen warm van! Heb je de smaak van zelf dingen maken te pakken gekregen? Dan is het misschien een idee om samen om kookles te gaan. Door samen te werken leer je elkaar pas echt kennen. Bovendien heb je na afloop een heerlijke maaltijd waar je samen van kunt genieten.

8. Ga samen naar de spa

Misschien heb je samen al meerdere dates achter de rug. In dat geval is het heel leuk om samen naar de spa te gaan. Je kent elkaar immers al iets beter, dus dat kan best. Een dagje spa: lekker warm en ontspannend terwijl het buiten vriest!

9. Reserveer een bier- of wijnproeverij

Zijn jullie echte bourgondiërs die wel houden van een hapje en een drankje? Dan is een bier- of wijnproeverij ook een fantastische date in de winter. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig online een bier- of wijnproeverij reserveren. De winter kent bovendien zijn eigen smaken, dus dat wordt vast een heerlijke date!

10. Organiseer een picknick binnenshuis

Misschien is de winter gewoon echt niet jouw ding. Gelukkig kun je nog steeds romantisch picknicken met je date. Leg gewoon een kleedje op de grond, doe wat lekkers in een mand en genieten maar!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Kwart van alleenwonenden zoekt – juist nu – liefde en verbinding met anderen

Hoe kijken Nederlanders tegen online daten aan nu fysiek afspreken even...

Is je date een match?

Wist je dat je met behulp van astrologie al een idee...

Ontspan jij volledig op vakantie?

Zo simpel is het niet dat ontspannen op vakantie. Maar liefst...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie