uitjes weekend singles 50+

Zin in een originele date?

Binnenkort een date op de planning? En weten jullie nog niet wat jullie gaan doen? Mooi, want met deze originele date ideeën is die keuze zo gemaakt. Een etentje of terrasje pakken staan niet op de lijst. Dat had je zelf ook wel kunnen verzinnen. Zin in iets anders? Lees dan vooral verder.

Originele date ideeën

Volgens datingexperts is uiteten gaan op een eerste date niet zo’n goed idee. Ach, dan verzinnen we wel wat anders. Het is niet altijd makkelijk met date ideeën te komen. We helpen je dan ook maar wat graag met onderstaande ideeën. Met één van deze opties vermaken jullie je 100%.

High wine

Niks geen high tea, jullie gaan voor de high wine. Toch een beetje het diner-gevoel, maar dan compleet anders. Ben je mega zenuwachtig voor de date? Een wijntje kan er wellicht voor zorgen dat je net een tikkeltje losser wordt.

Schaatsen

Schaatsen is altijd een goed idee en nu we richting de feestmaand gaan openen steeds meer schaatsbanen haar deuren. Ga je schaatsen, dan kan je het heel gezellig hebben met jullie twee, maar je kan ook juist even wegschaatsen als je daar zin in hebt – of als je date eigenlijk toch niet zo interessant blijkt te zijn -.

Middagje skiën

Om in de winterse sferen te blijven: je kan ook gewoon een middag (indoor) skiën. Kan jij hem misschien nog wat leren. Of hij jou als je nog niet zo’n pro bent. Een goede reden om elkaar subtiel aan te raken. Ook al is het in een oversized skipak.

Glow in the dark minigolf

Geen basic minigolf vandaag, maar een glow in the dark versie. Er zijn verschillenden plekken in Nederland waar dit wordt aangeboden.

Ontdek een nieuwe stad

Jullie kunnen in de stad afspreken waar één van jullie of jullie allebei wonen, maar het is juist ook mega tof om een nieuwe plek te ontdekken. Ga op zoek naar de beste koffietentjes en de prachtigste gebouwen en laat je vooral verrassen.

Wandel een lichtroute

In bijvoorbeeld Utrecht kan je lichtroutes lopen. Romantiek ten top. Ook in Amsterdam wandel je elke winter een route – of ga je met de boot – langs het Amsterdam Light Festival. Dit is wel maar één keer per jaar, terwijl de route in Utrecht het hele jaar door verlicht is.

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam