Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
uitjes weekend singles 50+
12 november 2018

Zin in een originele date?

Binnenkort een date op de planning? En weten jullie nog niet wat jullie gaan doen? Mooi, want met deze originele date ideeën is die keuze zo gemaakt. Een etentje of terrasje pakken staan niet op de lijst. Dat had je zelf ook wel kunnen verzinnen. Zin in iets anders? Lees dan vooral verder.

Originele date ideeën

Volgens datingexperts is uiteten gaan op een eerste date niet zo’n goed idee. Ach, dan verzinnen we wel wat anders. Het is niet altijd makkelijk met date ideeën te komen. We helpen je dan ook maar wat graag met onderstaande ideeën. Met één van deze opties vermaken jullie je 100%.

High wine

Niks geen high tea, jullie gaan voor de high wine. Toch een beetje het diner-gevoel, maar dan compleet anders. Ben je mega zenuwachtig voor de date? Een wijntje kan er wellicht voor zorgen dat je net een tikkeltje losser wordt.

Schaatsen

Schaatsen is altijd een goed idee en nu we richting de feestmaand gaan openen steeds meer schaatsbanen haar deuren. Ga je schaatsen, dan kan je het heel gezellig hebben met jullie twee, maar je kan ook juist even wegschaatsen als je daar zin in hebt – of als je date eigenlijk toch niet zo interessant blijkt te zijn -.

Middagje skiën

Om in de winterse sferen te blijven: je kan ook gewoon een middag (indoor) skiën. Kan jij hem misschien nog wat leren. Of hij jou als je nog niet zo’n pro bent. Een goede reden om elkaar subtiel aan te raken. Ook al is het in een oversized skipak.

Glow in the dark minigolf

Geen basic minigolf vandaag, maar een glow in the dark versie. Er zijn verschillenden plekken in Nederland waar dit wordt aangeboden.

Ontdek een nieuwe stad

Jullie kunnen in de stad afspreken waar één van jullie of jullie allebei wonen, maar het is juist ook mega tof om een nieuwe plek te ontdekken. Ga op zoek naar de beste koffietentjes en de prachtigste gebouwen en laat je vooral verrassen.

Wandel een lichtroute

In bijvoorbeeld Utrecht kan je lichtroutes lopen. Romantiek ten top. Ook in Amsterdam wandel je elke winter een route – of ga je met de boot – langs het Amsterdam Light Festival. Dit is wel maar één keer per jaar, terwijl de route in Utrecht het hele jaar door verlicht is.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je...

Vijf tips voor meer date succes in 2020

In januari daten veel singles er lustig op los! Het nieuwe...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Originele date: ontdek ARTIS in het donker met de slaapwandeling

Een date in het verschiet en wil je origineel voor de...

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie