overwerken excuus vreemdgaan

Zie jij er pico bello uit voor een partner?

Wanneer je al een tijd in een relatie zit, wordt de aandacht voor je uiterlijk wel eens minder. Dat is nooit goed. Zorg er als single daarom altijd voor dat je op ieder moment aan een nieuwe relatie kan beginnen.

Pico Bello

Zorg op ieder moment dat je make-up goed zit, dat je haar perfect valt en dat je er dress-to-kill uit ziet. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen goed geëpileerd zijn en dat je geen snor hebt en vooral dat je nieuwe lover geen ontsierende haartjes op je benen te zien zal krijgen.

Ontharen

Vrouwen houden ervan zichzelf goed te ontharen. Echter bijna allemaal doen we dit door middel van een scheermes of een epileerapparaat. Dit zorgt nogal vaak voor stoppels, rode vlekken of ingegroeide haartjes.

Wie laserontharing heeft gehad daarbij behoren deze klachten definitief tot het verleden. Voor vrouwen de ideale oplossing in deze drukke tijden waarin we én carrière moeten maken  én voor ons gezin moeten zorgen én een druk sociaal leven moeten hebben én dan ook nog eens er verzorgt uit moeten zien.

Met laserontharing kies je wel voor een permanente oplossing. Nooit meer hoeven omkijken naar die vervelende haartjes in je gezicht of op je benen. Het lijkt de ideale oplossing. Vandaar dat maar liefst 10 % van de deelnemers aan onze Ontharings-enquête al een laserbehandeling heeft ondergaan. Opvallend is dat een derde van de vrouwen overweegt om voor permanente ontharing via laser te kiezen. En nog eens ruim 20 % (21,2) twijfelt nog.

Neusharen

Ook mannen moeten hun best blijven doen voor of in een relatie. Bij mannen zien we liever geen haar op zijn rug (29,9 %) en bijna een derde gruwelt van ontsierende neusharen. En als man kan je ook maar beter je geslachtsdelen bijhouden, daar knapt een groot percentage (18,6 %) op af.

Definitief af van je ontsierende haartjes afkomen, gaat meestal in 8 a 12 behandelingen met tussenpozen van 6 a 8 weken.  Het voordeel is wel dat je na een laserbehandeling je nooit meer hoeft te scheren of te epileren. Tegenwoordig kun je ook zelf thuis definitief ontharen met ontharingssystemen op basis van licht.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.