overwerken excuus vreemdgaan

Zie jij er pico bello uit voor een partner?

Wanneer je al een tijd in een relatie zit, wordt de aandacht voor je uiterlijk wel eens minder. Dat is nooit goed. Zorg er als single daarom altijd voor dat je op ieder moment aan een nieuwe relatie kan beginnen.

Pico Bello

Zorg op ieder moment dat je make-up goed zit, dat je haar perfect valt en dat je er dress-to-kill uit ziet. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen goed geëpileerd zijn en dat je geen snor hebt en vooral dat je nieuwe lover geen ontsierende haartjes op je benen te zien zal krijgen.

Ontharen

Vrouwen houden ervan zichzelf goed te ontharen. Echter bijna allemaal doen we dit door middel van een scheermes of een epileerapparaat. Dit zorgt nogal vaak voor stoppels, rode vlekken of ingegroeide haartjes.

Wie laserontharing heeft gehad daarbij behoren deze klachten definitief tot het verleden. Voor vrouwen de ideale oplossing in deze drukke tijden waarin we én carrière moeten maken  én voor ons gezin moeten zorgen én een druk sociaal leven moeten hebben én dan ook nog eens er verzorgt uit moeten zien.

Met laserontharing kies je wel voor een permanente oplossing. Nooit meer hoeven omkijken naar die vervelende haartjes in je gezicht of op je benen. Het lijkt de ideale oplossing. Vandaar dat maar liefst 10 % van de deelnemers aan onze Ontharings-enquête al een laserbehandeling heeft ondergaan. Opvallend is dat een derde van de vrouwen overweegt om voor permanente ontharing via laser te kiezen. En nog eens ruim 20 % (21,2) twijfelt nog.

Neusharen

Ook mannen moeten hun best blijven doen voor of in een relatie. Bij mannen zien we liever geen haar op zijn rug (29,9 %) en bijna een derde gruwelt van ontsierende neusharen. En als man kan je ook maar beter je geslachtsdelen bijhouden, daar knapt een groot percentage (18,6 %) op af.

Definitief af van je ontsierende haartjes afkomen, gaat meestal in 8 a 12 behandelingen met tussenpozen van 6 a 8 weken.  Het voordeel is wel dat je na een laserbehandeling je nooit meer hoeft te scheren of te epileren. Tegenwoordig kun je ook zelf thuis definitief ontharen met ontharingssystemen op basis van licht.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.