bedprestaties
26 March 2015

Zeven dingen in bed die vrouwen saai vinden

De meeste mannen vinden het geen compliment een saaie minnaar genoemd te worden. Daarom geven we een overzicht van 7 dingen die vrouwen gaan vervelen in bed.

1. Vragen om toestemming

Er is weinig sexy aan een man die toestemming vraagt om seks met zijn vrouw te hebben. Een goede minnaar weet wanneer zijn partner in de juiste stemming is of weet hoe haar zo ver te krijgen. Iets eenvoudig als een intense blik of aanraking is vaak genoeg.

2. Voorspelbaarheid

Als jullie al een tijdje samen zijn, kan dit zeker een probleem vormen. De reden dat vrijpartijen in het begin zo stomend waren, is omdat jullie niet wisten wat te verwachten. Als je na enkele jaren nog hetzelfde gevoel wil ervaren, moet je de zaken tussen jullie nieuw houden. Laat het nooit zover komen dat ze op voorhand je volgende stap kan voorspellen. Als je normaal gezien vijf minuten aan het voorspel spendeert, maak hier dan de volgende keer een kwartier van en plaag haar genadeloos.

3. Geen passie

Niet elke vrijpartij moet spetterend zijn, maar probeer hier toch regelmatig moeite in te steken en bedrijf eens echt de liefde met elkaar.

4. Geen moeite

Breng verandering in jullie seksleven met romantiek. Vrouwen houden ervan wanneer een man moeite voor haar doet. Laat bijvoorbeeld een briefje achter waarin je beschrijft wat je graag met haar wil doen of hoe jij eens graag verwend zou worden. Bereid een romantisch diner voor, zet een goed muziekje op en verleid haar.

5. Zelfde locatie

Als je partner de scheuren in het plafond van de slaapkamer uit het hoofd kent, heb je een probleem. Verander regelmatig van locatie om dit probleem aan te pakken. Denk aan de douche, keukentafel, de auto, een afgelegen strand… De opties zijn eindeloos.

6. Te veel of te weinig geluid

Overmatig geluid of bepaalde woorden herhalen kan even saai zijn als complete stilte. Ga dus op zoek naar een aangename middenweg waardoor ze weet dat je een leuke tijd hebt en zonder dat de hele buurt weet wat jullie aan het doen zijn. Veel hangt af van de woordkeuze, de juiste dingen winden haar op. Geef haar complimentjes: zeg dat ze er goed uitziet of vertel haar wat je graag met haar zou doen.

7. Experimenteren

Een nieuw standje, fantasie├źn uitproberen of een rollenspel helpen allemaal om de verveling uit de slaapkamer te houden. Schenk jezelf een glas wijn of twee in en praat over wat je graag zou hebben, wat je opwindt en dan kunnen deze fantasie├źn sneller werkelijkheid worden dan je denkt.

Geen paniek reden tot paniek: de meeste vrouwen hebben geen onmogelijke verwachtingen, ze wil vaak gewoon dat je af en toe eens wat extra moeite in jullie seksleven steekt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie