Zeuren werkt beter dan lief zijn

Een op de vier mannen gaat eerder aan het klussen in huis, wanneer hun partner blijft zeuren. Het lief vragen helpt maar bij één op de twintig mannen.

Dit blijkt uit een enquete, uitgevoerd onder 500 mannen en evenveel vrouwen, door de doe-het-zelfdivisie van een elektrisch gereedschapsfabrikant. Een derde van de ondervraagde mannen geeft aan geen aansporing nodig te hebben om aan de slag te gaan.

Volgens tweederde geënquêteerde vrouwen hebben mannen wel degelijk een stimulans nodig voor zij gaan klussen. Stevig doorzeuren of het ego van de man strelen blijkt het meest doeltreffend.

De gemiddelde vrouw vindt klussen een typische mannentaak, terwijl twee op de drie vrouwen het haten wanneer mannen er vanuit gaan dat zij het zelf niet kunnen. 80 procent van de mannen vindt dat de vrouw ook haar handen uit de mouwen mag steken wat betreft kluswerk.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?