wandelen pinksteren

Zet je wandelschoenen maar klaar voor het Pinksterweekend

Pinksteren staat voor de deur. Het weer ziet er goed uit en nodigt uit om lekker buiten te zijn. Blijf als single niet alleen binnen zitten maar ga er op uit. Met anderen leuke dingen doen en andere mensen leren kennen. Wij dachten zelf aan een actieve besteding van het weekend, namelijk wandelen.

Wandelen een activiteit voor alleen of samen

Wandelen is natuurlijk een activiteit die je goed alleen kunt doen. Dat is ook niet vervelend en kan zeker prettig zijn. Maar wandelen is ook een activiteit die je met meerderen kunt doen, met vrienden maar ook goed met onbekenden. Zeker wanneer je je bevindt in een omgeving waar je van alles ziet.  Een onderwerp voor een gesprek is snel gevonden, mocht je daar soms wat moeite mee hebben bij nieuwe mensen.

Zet je wandelschoenen maar vast klaar

Gedurende pinksterweekend worden er voor singles een aantal georganiseerde wandelingen en wandelweekenden georganiseerd. Dichtbij huis of verder weg. Dat is maar net waar je interesse naar uit gaat of hoeveel tijd je weg wilt.

Wandelen kan een doel zijn, maar het kan ook als middel dienen om kennis te maken met nieuwe mensen.

Wandelweekend in Brabantse Kempen

In het Brabantse Kempen staat bijvoorbeeld een weekend gepland in een een gezellige accommodatie midden in een  prachtige bosrijke omgeving. Een geweldige plek waar singles elkaar ontmoeten die naast het wandelen ook nog van een gezellig weekendje weg houden.  Naast het wandelen kun je ook fietsen en en ‘s avonds lekker dansen op de swingende 60′, 70′, 80’ en 90’ies muziek!

Wandeling vanaf Het leukste hotel van Brabant

Een andere wandelweekend in Brabant gaat plaatsvinden in vlakbij Tilburg gelegen Brabantse dorp Hilvarenbeek. Voor dit actieve weekendje weg is gekozen voor het gemoedelijke Hotel Brabant, dat op slechts 5 wandelminuten van het gezellige centrum van Hilvarenbeek is gelegen.

Een eenvoudige accommodatie waar gastvrijheid nog voorop staat. Niet voor niets is dit hotel in 2013 uitgeroepen tot ‘Het leukste hotel van Brabant’!

Er staan dagelijks wandelingen gepland door het afwisselende Brabantste landschap. Het is een natuurrijk gebied. Naast het wandelen wordt ook de gelegenheid geboden kennis te maken met de bourgondische inslag van de Brabanders.  De wandeling heeft een tussenstop  bij de trapistenbrouwerij ‘De Koningshoeve’ en ‘Herberg In den Bockenreyder’, waar zelfs een boterham met hagelslag op de kaart staat.

Ook boven de rivieren wordt gewandeld

Vind je wandelen ook wel een goede manier om je kennissenkring te vergroten, maar wil je daarna weer naar huis, dan kun natuurlijk ook deelnemen aan een dagwandeling.

Op 8 juni kun je aansluiten bij een wandeling die begint bij station Bilthoven en deze eindigt bij station Den Dolder. Vanaf Bilthoven wandel je langs de Kees Boekeschool en door de Ridderoordse Bossen naar en door Landgoed Eyckenstein en langs de Mauritshoeve. Daarna doorkruis je de landgoederen Splinterenburg en Venwoude en kom je via de kasteeltuin van Drakensteyn bij het Pluismeer uit. Onderweg kan Lage Vuursche aangedaan worden. Het laatste deel gaat door het landgoed Pijnenburg: ook daar kun je genieten van de fraaie bossen.

Dit alles samen met andere singles, die net als jij van de natuur houden.

Wandelen strand en duinen

Ook de duinen en het strand zijn een geschikte locatie om te wandelen en uit te waaien. En natuurlijk om nieuwe mensen te ontmoeten.  Deze wandeling voor singles op 8 juni start bij Kijkduin, waarbij een stuk van het Noordzee Kustpad gevolgd wordt. Eerst een stuk door de duinen over verharde paadjes en terug over het strand vlak langs zee (dus niet door het mulle zand). Na afloop voor wie wil samen gezellig na borrelen en hapje eten bij Brasserie Rumours op de Boulevard Kijkduin!

Bron: Singlessite

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.